00 DSpace/Manakin Repository

Ідентифікаційна експертиза та оцінка якості какао-порошку

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Деменко, К.С.
dc.date.accessioned 2020-04-21T10:13:08Z
dc.date.available 2020-04-21T10:13:08Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11370
dc.description.abstract У роботі досліджено хімічний склад какао-продуктів як чиннику формування їх якості. Проаналізовано законодавчу і нормативну базу в галузі виробництва какао-продуктів в Україні та світі. Визначено сутність ідентифікаційної експертизи та встановлено вимоги до критеріїв ідентифікації какао-порошку. Розроблено систему дескрипторів та шкалу балової оцінки какао-напою. Розроблено алгоритм експертної оцінки якості какао-порошку та какао-напою. Надано оцінку якості зразків какао-порошку за відповідністю маркування, органолептичними та фізико-хімічними показниками. Проведено ідентифікаційну експертизу якості какао-напою методом профільно-дескрипторного аналізу та з визначенням фізико-хімічних показників. ru_RU
dc.description.abstract The chemical composition of cocoa products as a factor of their quality formation is investigated. The legislative and regulatory framework for the production of cocoa products in Ukraine and in the world is analyzed. The essence of the identification expertise is determined and requirements for the cocoa powder identification criteria are established. A descriptor system and a cocoa beverage rating scale have been developed. The algorithm of expert evaluation of quality of cocoa powder and cocoa beverage has been developed. The quality of cocoa powder samples according to marking compliance, organoleptic and physicochemical parameters is given. An identification examination of the quality of cocoa beverage was carried out by the method of profile-descriptor analysis and determination of physico-chemical parameters.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject какао-продукти ru_RU
dc.subject споживання ru_RU
dc.subject експертиза ru_RU
dc.subject критерії ідентифікації ru_RU
dc.subject якість ru_RU
dc.subject органолептичні властивості ru_RU
dc.subject дескриптори ru_RU
dc.subject балова оцінка ru_RU
dc.subject cocoa products ru_RU
dc.subject consumption ru_RU
dc.subject examination ru_RU
dc.subject identification criteria ru_RU
dc.subject quality ru_RU
dc.subject organoleptic properties ru_RU
dc.subject descriptors ru_RU
dc.subject score ru_RU
dc.subject 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність ru_RU
dc.subject кафедра експертизи товарів та послуг ru_RU
dc.title Ідентифікаційна експертиза та оцінка якості какао-порошку ru_RU
dc.title.alternative Identification expertise and quality assessment of cocoa solids ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу