00 DSpace/Manakin Repository

Експертиза якості надання послуг у закладах ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Коваленко, Б.Ю.
dc.date.accessioned 2020-04-21T10:28:29Z
dc.date.available 2020-04-21T10:28:29Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11371
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти стану ринку послуг ресторанного господарства, законодавчу та нормативно-правову бази, що регулюють послуги ресторанного господарства та особливості державної та міжнародної класифікації підприємств ресторанного господарства. Проаналізовано діяльність ресторану «Reef» та обґрунтовано вибір методів експертного оцінювання якості обслуговування, проведено експертне оцінювання якості обслуговування у закладі «Reef» методом Ісікави та Парето з використанням контрольного листу та АВС-аналізу, розроблено модель системи забезпечення якості обслуговування в ресторанному господарстві, проведено експертизу послуг ресторанного господарства з метою захисту прав споживачів. Запропоновано рекомендації щодо поліпшення якості надання послуг ресторанного господарства. ru_RU
dc.description.abstract Diploma thesis deals with theoretical aspects a modern market of services of restaurant economy condition, legislative and normatively-legal bases that regulate services of restaurant economy and feature of state and international classification of enterprises of restaurant economy, is in-process considered. The activity of the restaurant "Reef" is analyzed and the choice of methods of expert evaluation of service quality is substantiated, the expert evaluation of service quality in the institution "Reef" is carried out by the method of Ishikawa and Pareto using checklist and ABC analysis, the model of the system of quality assurance of service in the restaurant economy is conducted, the examination is carried out restaurant services to protect consumer rights. Recommendations for improving the quality of restaurant services are offered.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject послуги ресторанного господарства ru_RU
dc.subject експертиза якості ru_RU
dc.subject система забезпечення якості обслуговування ru_RU
dc.subject метод Ісікави та Парето ru_RU
dc.subject контрольний лист ru_RU
dc.subject АВС-аналіз ru_RU
dc.subject restaurant services ru_RU
dc.subject quality expertise ru_RU
dc.subject quality assurance system ru_RU
dc.subject Ishikawa and Pareto method ru_RU
dc.subject checklist ru_RU
dc.subject ABC analysis ru_RU
dc.subject 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність ru_RU
dc.subject кафедра експертизи товарів та послуг ru_RU
dc.title Експертиза якості надання послуг у закладах ресторанного господарства ru_RU
dc.title.alternative Cathering business services quality evaluation ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу