DSpace Repository

Стратегічні напрями підвищення якості обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу на прикладі ресторану «di Mare»

Show simple item record

dc.contributor.author Мостова, К.А.
dc.date.accessioned 2021-02-23T09:37:04Z
dc.date.available 2021-02-23T09:37:04Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Мостова К. А. Стратегічні напрями підвищення якості обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу на прикладі ресторану «di Mare» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за магістерською програмою «Управління готельним та ресторанним бізнесом» / К. А. Мостова; наук. кер. Г. К. Бедрадіна; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 102 с. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12415
dc.description.abstract Об'єктом дослідження - є процес підвищення якості обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу. У першому розділі проведено дослідження теоретико-методичних засад якості обслуговування, розкрити особливості підвищення якості обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу. У другому розділі визначено організаційно-економічну характеристику ресторану «di Mare»,зроблено таксономічний аналіз основних показників оцінювання якості обслуговування в ресторанах міста Одеси. У третьому розділі визначені стратегічні напрями підвищення якості обслуговування в ресторані, запропоновано програму заходів щодо підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного бізнесу, доведено що рекомендовані заходи є економічно мотивованими. en_US
dc.description.abstract The object of study is the process of improving the quality of service in the restaurant business. The first section includes an analysis of the research of theoretical and methodical bases of quality of service, reveals features of increase of quality of service of restaurant business enterprises. The second section determines the organizational and economic characteristics of the "di Mare" restaurant and performs a taxonomic analysis of the basic indicators of an estimation of quality of service in restaurants of the city of Odessa. The third section identifies strategic areas for improving the quality of service in restaurants, proposes a program of measures to improve the quality of service in the restaurant business, and proves that the recommended measures are economically motivated.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject якість обслуговування en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject підприємство ресторанного бізнесу en_US
dc.subject латентний показник en_US
dc.subject програма заходів en_US
dc.subject індекс прибутковості en_US
dc.subject quality en_US
dc.subject quality of service en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject restaurant business enterprise en_US
dc.subject latent indicator en_US
dc.subject program of measures en_US
dc.subject profitability index en_US
dc.subject 241 «Готельно-ресторанна справа» en_US
dc.subject кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу en_US
dc.title Стратегічні напрями підвищення якості обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу на прикладі ресторану «di Mare» en_US
dc.title.alternative Strategic directions for improving the quality of service in the restaurant business (for example, the restaurant "di Mare") en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account