DSpace Repository

Організаційно-економічні аспекти використання франчайзингу у ресторанному бізнесі (на прикладі ресторану «Мафія»)

Show simple item record

dc.contributor.author Фроленкова, М.О.
dc.date.accessioned 2021-02-23T09:52:57Z
dc.date.available 2021-02-23T09:52:57Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Фроленкова М. О. Організаційно-економічні аспекти використання франчайзингу у ресторанному бізнесі» (на прикладі ресторану «Мафія») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за магістерською програмою «Управління готельним та ресторанним бізнесом» / М. О. Фроленкова; наук. кер. С. С. Галасюк; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 81 с. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12417
dc.description.abstract Об’єкт дослідження – процес функціонування підприємств ресторанного господарства. Предмет дослідження – сукупність теоретичних та практичних аспектів, пов’язаних з можливістю удосконалення функціонування ресторану «Мафія» у складі франчайзингової мережі. Метою є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на вдосконалення функціонування ресторану «Мафія» за умови використання франчайзингу. У роботі розглянуто сутність, особливості, переваги та недоліки використання франчайзингу закладами ресторанного господарства, досліджено організаційно-економічні аспекти використання франчайзингу в ресторанному бізнесі України на прикладі ресторану «Мафія» (м. Маріуполь). Проаналізовано динаміку виробничо-економічної діяльності ресторану «Мафія» за три роки. За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження наведених заходів. Проаналізована їх ефективність, враховуючи прибуток та витрати на впровадження заходів. Досліджено ефективність послуги «Гастро-вечеря». en_US
dc.description.abstract The object of the research is the process of functioning the restaurants. The subject of the research is the theoretical and practical aspects related to the possibility of more sophisticated function of the Mafia restaurant at the warehouse of the franchise net. The aim of the work is to develop of practical recommendations for executive and economical character, which are tailored to the thoroughly functioning of the restaurant "Mafia" for talking about franchising. The work analyzes, special features, re-entrances and shortcomings in franchising with mortgages from the restaurant industry, as well as executive and economical aspects of franchising in the restaurant business of Ukraine on the application to the restaurant "Mafia" Analyzed the dynamics of the work and economic performance of the Mafia restaurant for three years. Based on the results of the follow-up, the technical expertise in the guided visits was formed. It analyzes its efficiency, taking into account the profit for the costs of implementing measures. Study efficiency of the service "Gastro-dinner".
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject франчайзинг en_US
dc.subject організаційно-економічні аспекти en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject franchising en_US
dc.subject executive and economic aspects en_US
dc.subject restaurant economy en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject 241 «Готельно-ресторанна справа» en_US
dc.subject кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу en_US
dc.title Організаційно-економічні аспекти використання франчайзингу у ресторанному бізнесі (на прикладі ресторану «Мафія») en_US
dc.title.alternative Executive and economical aspects of using franchising regarding restaurant business (for example, the restaurant "Mafia") en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account