00 DSpace/Manakin Repository

Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Пуратос Україна»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Черкез, А.С.
dc.date.accessioned 2021-03-05T11:35:29Z
dc.date.available 2021-03-05T11:35:29Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Черкез А. С. Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Пуратос Україна») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 292 «Міжнародні економічні відносини» за магістерською програмою «Міжнародні економічні відносини» / А. С. Черкез; наук. кер. І. О. Уханова; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 118 с. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12515
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є міжнародна конкурентоспроможність ТОВ «Пуратос Україна» та шляхи її підвищення. У роботі розглядається сутність та рівні міжнародної конкурентоспроможності підприємства, визначаються чинники, що впливають на міжнародну конкурентоспроможність підприємства харчової галузі та методичний апарат визначення та оцінювання її рівня. Проаналізовано зовнішньоекономічну діяльність ТОВ «Пуратос Україна», здійснено аналіз впливу чинників, що сприяють та заважають формуванню конкурентних переваг підприємства на міжнародному ринку. Проведено оцінку рівня міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Пуратос Україна», побудовано радар міжнародної конкурентоспроможності. Запропоновано напрями підвищення міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Пуратос Україна», зокрема шляхом впровадження механізму управління зовнішньоторговельними операціями, оптимізації процесу пошуку контрагентів і встановлення контактів, зменшення витрат виробництва з метою зменшення собівартості товару, проведення гнучкої цінової політики, впровадження системи ціноутворення, що знижує ризики, пов’язані зі зміною валютного курсу. en_US
dc.description.abstract The master's qualification work consists of three sections. The object of the study is the international competitiveness of Puratos Ukraine LLC and ways to increase it. The paper considers the essence and levels of international competitiveness of the enterprise, determines the factors influencing the international competitiveness of the food industry and the methodological apparatus for determining and assessing its level. The foreign economic activity of Puratos Ukraine LLC is analyzed, the analysis of the influence of the factors promoting and interfering with formation of competitive advantages of the enterprise in the international market is carried out. The level of international competitiveness of Puratos Ukraine LLC was assessed, and a radar of international competitiveness was built. The directions of increase of international competitiveness of Puratos Ukraine LLC are offered, in particular by introduction of the mechanism of management of foreign trade operations, optimization of process of search of contractors and establishment of contacts, reduction of production costs for the purpose of reduction of prime cost of goods. associated with changes in exchange rates.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject міжнародна конкурентоспроможність підприємства en_US
dc.subject конкурентні переваги en_US
dc.subject конкурентне середовище en_US
dc.subject харчова галузь en_US
dc.subject радар міжнародної конкурентоспроможності en_US
dc.subject чинники міжнародної конкурентоспроможності підприємства en_US
dc.subject international competitiveness of the enterprise en_US
dc.subject competitive advantages en_US
dc.subject competitive environment en_US
dc.subject food industry en_US
dc.subject radar of international competitiveness en_US
dc.subject factors of international competitiveness of the enterprise en_US
dc.subject 292 «Міжнародні економічні відносини» en_US
dc.subject кафедра міжнародних економічних відносин en_US
dc.title Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Пуратос Україна») en_US
dc.title.alternative Increasing the international competitiveness of the food industry (on the example of LLC "Puratos Ukraine") en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу