00 DSpace/Manakin Repository

Перспективи розвитку кластерів гастрономічного туризму в Одеському регіоні

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Фарамазова, В.Н.
dc.date.accessioned 2021-03-12T12:24:32Z
dc.date.available 2021-03-12T12:24:32Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Фарамазова В. Н. Перспективи розвитку кластерів гастрономічного туризму в Одеському регіоні : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 242 «Туризм» за магістерською програмою «Економіка та організація туристичної діяльності» / В. Н. Фарамазова; наук. кер. І. В. Давиденко; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 97 с. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12552
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єкт дослідження - процеси, явища і фактори формування кластерів гастрономічного туризму в Одеському регіоні. У роботі розглянуто види та особливості гастрономічного туризму, сутність поняття кластерів, проаналізовані пропозиції гастрономічних турів в Одеському регіоні, особливості моделі організації кластерів гастрономічного туризму. Проаналізовано сферу гастрономічного туризму в Одеському регіоні, світовий досвід створення туристичних кластерів, розроблена модель кластеру гастрономічного туризму в регіоні також проаналізовані рекомендації щодо підвищення результативності кластерів гастрономічного туризму. Запропоновано механізм розробки моделі кластеру гастрономічного туризму в Одеському регіоні та обґрунтуванні заходи для розвитку запропонованого кластеру. en_US
dc.description.abstract Different types and peculiarities of tourism, the meaning of clusters concept, and offers of gastronomic tours in the Odessa region and main features of model clusters formation of gastronomic tourism have been under research of the present paper. The sphere of gastronomic tourism in the Odessa region and the world experience of tourist clusters foundation are highlighted; the cluster model of gastronomic tourism in the region has been worked out; recommendations as to the efficiency increase of gastronomic tourism clusters have been analyzed. The cluster model of gastronomic tourism in the Odessa region has been suggested and reasonably developed measures of the offered cluster grounded.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject туризм en_US
dc.subject гастрономічний туризм en_US
dc.subject кластер en_US
dc.subject кластерна модель en_US
dc.subject організація діяльності en_US
dc.subject туристичний продукт en_US
dc.subject tourism en_US
dc.subject gastronomic tourism en_US
dc.subject cluster en_US
dc.subject cluster model en_US
dc.subject organization of activity en_US
dc.subject tourist product en_US
dc.subject 242 «Туризм» en_US
dc.subject кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу en_US
dc.title Перспективи розвитку кластерів гастрономічного туризму в Одеському регіоні en_US
dc.title.alternative Odessa region clusters development prospects of gastronomic tourism en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу