dc.contributor.author |
Буяльська, А.І. |
|
dc.date.accessioned |
2021-03-22T12:17:42Z |
|
dc.date.available |
2021-03-22T12:17:42Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Буяльська А. І. Державне регулювання цін (на прикладі ринку хліба) : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за магістерською програмою «Економіка, планування та управління бізнесом» / А. І. Буяльська; наук. кер. В. А. Карпов; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 102 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12633 |
|
dc.description.abstract |
У роботі визначені поняття та види цін як об’єкту державного регулювання, з’ясовані
сутність та правові основи державного регулювання цін, розглянуті форми та методи
державного регулювання цін
Проаналізований стан та динаміка цін на хлібобулочні вироби в Україні, визначені
особливості державної політики в сфері ціноутворення на хліб в Україні, розкриті
проблеми державного регулювання цін на хліб в Україні.
Обґрунтовані можливості використання досвіду зарубіжних країн в сфері державного
регулювання цін на хліб, надані рекомендації щодо оптимізації державної цінової
політики на ринку хліба, розроблений прогноз цінової ситуації на ринку хліба в Україні. |
en_US |
dc.description.abstract |
The concept and types of prices as an object of state regulation are defined in the work,
the essence and legal bases of state regulation of prices are clarified, forms and methods of state
regulation of prices are considered.
The state and dynamics of prices for bakery products in Ukraine are analyzed, the
peculiarities of the state policy in the field of bread pricing in Ukraine are determined, the
problems of state regulation of bread prices in Ukraine are revealed.
Possibilities of using the experience of foreign countries in the field of state regulation of
bread prices are substantiated, recommendations on optimization of the state price policy on the
bread market are given, the forecast of the price situation on the bread market in Ukraine is
developed. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
ціна |
en_US |
dc.subject |
державне регулювання |
en_US |
dc.subject |
форми |
en_US |
dc.subject |
методи |
en_US |
dc.subject |
хлібобулочні вироби |
en_US |
dc.subject |
ціноутворення |
en_US |
dc.subject |
аналіз |
en_US |
dc.subject |
проблеми |
en_US |
dc.subject |
зарубіжний досвід |
en_US |
dc.subject |
рекомендації |
en_US |
dc.subject |
прогноз |
en_US |
dc.subject |
price |
en_US |
dc.subject |
state regulation |
en_US |
dc.subject |
forms |
en_US |
dc.subject |
methods |
en_US |
dc.subject |
bakery products |
en_US |
dc.subject |
pricing |
en_US |
dc.subject |
analysis |
en_US |
dc.subject |
problems |
en_US |
dc.subject |
foreign experience |
en_US |
dc.subject |
recommendations |
en_US |
dc.subject |
forecast |
en_US |
dc.subject |
076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» |
en_US |
dc.subject |
кафедра економіки, права та управління бізнесом |
en_US |
dc.title |
Державне регулювання цін (на прикладі ринку хліба) |
en_US |
dc.title.alternative |
State price regulation (on the example of the bread market) |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |