00 DSpace/Manakin Repository

Резерви та шляхи збільшення прибутку на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Лондон»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Екшмідт, Д.А.
dc.date.accessioned 2021-03-23T11:01:04Z
dc.date.available 2021-03-23T11:01:04Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Екшмідт Д. А. Резерви та шляхи збільшення прибутку на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Лондон») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за магістерською програмою «Економіка та стратегія розвитку підприємства» / Д. А. Екшмідт; наук. кер. Ю. А. Єгупов; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 88 с. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12651
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. У роботі розглядаються теоретичні основи оцінки резервів зростання прибутку в підприємстві ресторанного господарства. Досліджена економічна природа, функції й види прибутку, розглянуті джерела його формування та методи аналізу, визначені резерви та шляхи збільшення прибутку в підприємствах ресторанного господарства. Проаналізовано формування доходів і витрат, структура і динаміка прибутку ресторанного комплексу «Лондон», та механізм його формування в 2017-2019 роках. Запропоновано для збільшення операційного прибутку ресторанного комплексу «Лондон» створення літнього майданчика ресторану та економія поточних витрат за рахунок оновлення технологічного обладнання. Представлені техніко-економічні розрахунки щодо обґрунтування ефективності їх впровадження. en_US
dc.description.abstract The master's qualification work consists of three sections. The paper considers the theoretical basis for estimating the reserves of profit growth in the restaurant business. The economic nature, functions and types of profit are investigated, the sources of its formation and methods of analysis are considered, reserves and ways of profit increase in restaurant enterprises are determined. The formation of income and expenses, the structure and dynamics of profit of the restaurant complex "London", and the mechanism of its formation in 2017-2019 are analyzed. To increase the operating profit of the restaurant complex "London", it is proposed to introduce a summer restaurant area and save current costs by upgrading the technological equipment. Technical and economic calculations to substantiate the effectiveness of their implementation are presented.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject дохід en_US
dc.subject витрати en_US
dc.subject прибуток від реалізації послуг en_US
dc.subject фінансовий результат до оподаткування en_US
dc.subject чистий прибуток en_US
dc.subject літній майданчик en_US
dc.subject індукційна плита en_US
dc.subject економічна ефективність en_US
dc.subject термін окупності en_US
dc.subject income en_US
dc.subject expenses en_US
dc.subject profit from sales of services en_US
dc.subject financial result before taxation en_US
dc.subject net profit en_US
dc.subject summer playground en_US
dc.subject induction cooker en_US
dc.subject economic efficiency en_US
dc.subject payback period en_US
dc.subject 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» en_US
dc.subject кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності en_US
dc.title Резерви та шляхи збільшення прибутку на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Лондон») en_US
dc.title.alternative Reserves and ways to increase profits on restaurant enterprises (on the example of the restaurant «London») en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу