dc.contributor.author | Москалюк, Є.Л. | |
dc.date.accessioned | 2021-03-24T09:54:46Z | |
dc.date.available | 2021-03-24T09:54:46Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Москалюк Є. Л. Маркетингова стратегія підприємств на прикладі ТОВ «АПЕТИТ-І» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 075 «Маркетинг» за магістерською програмою «Стратегiчний маркетинг» / Є. Л. Москалюк; наук. кер. О. В. Обнявко; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 110 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12667 | |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є маркетингова стратегія підприємства продуктового ритейлу ТОВ «АПЕТИТ-І».У роботі розглядаються теоретичні аспекти формування маркетингової стратегії підприємства, сутність та види маркетингових стратегій, етапи процесу формування маркетингової стратегії, методи та моделі розробки маркетингової стратегії підприємства. Проаналізовано профіль маркетингового маркетингового середовища і ефективність маркетингової діяльності ТОВ «АПЕТИТ-І». Запропоновано наступні заходи по впровадженню маркетингової стратегії в діяльність ТОВ «АПЕТИТ-І»: створення сайту компанії (інтернет-магазину) і можливості он-лайн продажів продуктів; впровадження знижок і акційних пропозицій; удосконалення товарної політики (розширення асортименту товарів за рахунок продукції здорового харчування, розширення товарної пропозиції за рахунок реалізації натуральних кавових напоїв). | en_US |
dc.description.abstract | Qualification work consists of three sections. The object of research is the marketing strategy of the enterprise of food retail LLC «APETYT-I». The profile of the marketing environment and the effectiveness of the marketing activities of LLC «APETYT-I» are analyzed. The following measures for the implementation of marketing strategy in the activities of LLC «APETYT-I» are proposed: the creation of the company's website (online store) and opportunities for online sales of products; introduction of discounts and promotional offers; improvement of commodity policy (expansion of the range of goods at the expense of products of healthy food, expansion of the commodity offer at the expense of realization of natural coffee drinks). | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | маркетинг | en_US |
dc.subject | маркетингова стратегія | en_US |
dc.subject | маркетингова діяльність | en_US |
dc.subject | маркетингове середовище | en_US |
dc.subject | маркетингові комунікації | en_US |
dc.subject | комплекс маркетингу | en_US |
dc.subject | економічний ефект | en_US |
dc.subject | продуктовий ритейл | en_US |
dc.subject | marketing | en_US |
dc.subject | marketing strategy | en_US |
dc.subject | marketing activity | en_US |
dc.subject | marketing environment | en_US |
dc.subject | marketing communications | en_US |
dc.subject | marketing complex | en_US |
dc.subject | economic effect | en_US |
dc.subject | product retail | en_US |
dc.subject | 075 «Маркетинг» | en_US |
dc.subject | кафедра маркетингу | en_US |
dc.title | Маркетингова стратегія підприємств (на прикладі ТОВ «АППЕТИТ-І») | en_US |
dc.title.alternative | Marketing strategy of enterprises (on the example of LLC «APETYT-I») | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |