Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Репчинська, О.С. | |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T09:29:04Z | |
dc.date.available | 2022-01-21T09:29:04Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Репчинська О. С. Економічне обгрунтування проекту створення теплиці : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / О. С. Репчинська; наук. кер. Е. А. Каражия; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 64 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/123.pdf | |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | |
dc.description.abstract | У роботі розглядається загальна концепція підприємницької ідеї започаткування сільського господарства із використанням теплиць. Проаналізовано конкурентне середовище в Україні та визначено внутрішні конкурентні переваги створювання тепличного господарства. Розглянуто питання нормативно-правового забезпечення галузі в Україні . Проведено оцінку перспектив виходу України на світовий ринок сільськогосподарської продукції. Проаналізовані витрати на створення тепличного господарства та можливий прибуток. Проведено оцінку економічної ефективності проекту. Проаналізовано ключові ризики для даного виду діяльності та запропоновано заходи щодо їх уникнення чи мінімізації. | en_US |
dc.description.abstract | Іп the thesis discusses the general concept of the entrepreneurial idea of creating agriculture using greenhouses. The competitive environment in Ukraine was analyzed and the internal competitive advantages of creating a greenhouse economy was determined. The issues of regulatory and legal support of the industry in Ukraine are considered. The assessment of the prospects for Ukraine's entry into the world market of agricultural products. The costs of creating a greenhouse farm and possible profit have been settled. The economic efficiency of the project was assessed. The key risks for this type of activity are analyzed and measures are proposed to avoid or minimize them. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | ринок овочів | en_US |
dc.subject | ринок збуту | en_US |
dc.subject | тепличне господарство | en_US |
dc.subject | vegetable | en_US |
dc.subject | sales market | en_US |
dc.subject | greenhouse | en_US |
dc.title | Економічне обгрунтування проекту створення теплиці | en_US |
dc.title.alternative | Economic justification of the project to creatiou of the greenhouse | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |