dc.contributor.author |
Седракян, А.А. |
|
dc.date.accessioned |
2022-01-21T10:13:17Z |
|
dc.date.available |
2022-01-21T10:13:17Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Седракян А. А. Економічне обґрунтування проекту створення кафе швидкого обслуговування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / А. А. Седракян; наук. кер. В. О. Однолько; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 71 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/Sedrakyan.pdf |
|
dc.description |
Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
|
dc.description.abstract |
У роботі розглядаються теоретичні аспекти організації відкриття та функціонування кафе швидкого обслуговування. Проаналізовано діяльність кафе швидкого обслуговування в Україні в порівнянні з новоствореним проектом. Також зроблено аналіз доцільності відкриття кафе швидкого обслуговування зі спеціалізацією на внутрішньої торгівлі. Завдяки показникам економічної ефективності обґрунтовані результати реалізації проекту за 5 років.
Запропоновано вкладення інвестицій у відкриття кафе швидкого обслуговування через прибутковий аналіз діяльності. |
en_US |
dc.description.abstract |
The paper considers the theoretical aspects of the organization of the opening and operation of a fast food cafe. The activity of fast food cafe in Ukraine in comparison with the newly created project is analyzed. An analysis of the feasibility of opening a fast food cafe specializing in domestic trade was also made. Due to the indicators of economic efficiency, the results of the project implementation for 5 years are substantiated.
It is proposed to invest in the opening of a fast food cafe through a profitable analysis of activities. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
торгівля |
en_US |
dc.subject |
підприємство |
en_US |
dc.subject |
кафе |
en_US |
dc.subject |
конкуренція |
en_US |
dc.subject |
стартові витрати |
en_US |
dc.subject |
поточні витрати |
en_US |
dc.subject |
ФОП |
en_US |
dc.subject |
прибуток |
en_US |
dc.subject |
ефективність |
en_US |
dc.subject |
ризики |
en_US |
dc.subject |
trade |
en_US |
dc.subject |
enterprise |
en_US |
dc.subject |
cafe |
en_US |
dc.subject |
competition |
en_US |
dc.subject |
start-up costs |
en_US |
dc.subject |
current expenses |
en_US |
dc.subject |
sole proprietorship |
en_US |
dc.subject |
profit |
en_US |
dc.subject |
efficiency |
en_US |
dc.subject |
risks |
en_US |
dc.title |
Економічне обґрунтування проекту створення кафе швидкого обслуговування |
en_US |
dc.title.alternative |
Economic justific ation of the project to creation of the fast food cafe |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |