DSpace Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану

Show simple item record

dc.contributor.author Цуркан, Г.О.
dc.date.accessioned 2022-01-21T11:38:40Z
dc.date.available 2022-01-21T11:38:40Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Цуркан Г. О. Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / Г. О. Цуркан; наук. кер. В. А. Карпов; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 81 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Tsurkan.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
dc.description.abstract У роботі розглядається загальна концепція створення бізнес-ідеї створення власного бізнесу на прикладі ресторану "Гострий перець". Проаналізовано концепцію створення ресторану, основна особливість підприємства – гостра їжа, та доставка готових комплексів безпосередньо до споживачів. Проаналізовано показники економічної ефективності проекту та можливі ризики реалізації проекту також заходи щодо їх мінімізації. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховано поточні витрати на створення та функціонування бізнесу та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції підприємства. Запропоновано бізнес-план створення нового підприємства. en_US
dc.description.abstract The paper considers the general concept of creating a business idea of creating your own business on the example of the restaurant "Гострий перець ". The concept of creating a restaurant, the main feature of the company - spicy food, and delivery of ready-made complexes directly to consumers. The indicators of economic efficiency of the project and possible risks of project implementation are also analyzed, as well as measures to minimize them. The start-up capital for the project implementation has been formed, the current costs for the creation and operation of the business have been calculated and the profit from the sale of the company's products has been forecasted. The business plan of creation of the new enterprise is offered.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject бізнес-ідея en_US
dc.subject підприємницька діяльність en_US
dc.subject онлайн-ресторан en_US
dc.subject організаційно-правова форма en_US
dc.subject економічна ефективність en_US
dc.subject ризики en_US
dc.subject business idea en_US
dc.subject business activity en_US
dc.subject online restaurant en_US
dc.subject organizational and legal form en_US
dc.subject economic efficiency en_US
dc.subject risks en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану en_US
dc.title.alternative Economic justification of the restaurant project en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account