00 DSpace/Manakin Repository

Управління конкурентоспроможністю хлібопекарного підприємства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лупу, В.Г.
dc.date.accessioned 2022-01-27T12:56:53Z
dc.date.available 2022-01-27T12:56:53Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Лупу В. Г. Управління конкурентоспроможністю хлібопекарного підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 073 «Менеджмент» за освітньою програмою «Менеджмент» / В. Г. Лупу; наук. кер. О. Ю. Малютенко; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 58 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Lupu.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти формування та етапи конкурентоспроможність. Проведено аналіз особливості функціонування хлібзаводу. Шляхом SNW аналізу виявлені сильні та слабкі сторонни діяльності підприємства. Аналізу конкурентоспроможності показав що є доцільнимнеобхідно випуск нової більш конкурентоспроможної продукції, Запропонований захід значно підвищить конкурентоспроможності хлібзаводу. en_US
dc.description.abstract The qualifying paper considers the theoretical aspects of formation and stages of competitiveness. The analysis of features of functioning of a bakery is carried out. Through SNW analysis identified strengths and weaknesses of the enterprise. Competitiveness analysis has shown that it is necessaryneed the release of new more competitive products, The proposed measure will significantly increase the competitiveness of the bakery.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject конкурентоспроможність підприємства en_US
dc.subject хлібопекарного підприємства en_US
dc.subject аналіз якості продукції en_US
dc.subject SNW – аналіз en_US
dc.subject хлібопекарні en_US
dc.subject лікарський хліб en_US
dc.subject NPV en_US
dc.subject розширення асортименту en_US
dc.subject Competitiveness of the enterprise en_US
dc.subject bakery en_US
dc.subject product quality analysis en_US
dc.subject SNW - analysis en_US
dc.subject bakeries en_US
dc.subject medicinal bread en_US
dc.subject NPV en_US
dc.subject diversification en_US
dc.title Управління конкурентоспроможністю хлібопекарного підприємства en_US
dc.title.alternative Management of the competitiveness of the bakery en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу