00 DSpace/Manakin Repository

Особливості управління підприємством в сегменті HoReCa (на прикладі ФОП Сербіна І.О.)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бондаренко, І.О.
dc.date.accessioned 2022-01-28T11:17:54Z
dc.date.available 2022-01-28T11:17:54Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Бондаренко І. О. Особливості управління підприємством в сегменті HoReCa (на прикладі ФОП Сербіна І.О.) : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 242 «Туризм» за освітньою програмою «Туризм» / І. О. Бондаренко; наук. кер. Н. С. Мартинова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 91 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Bondarenko.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
dc.description.abstract В роботі розглянуто теоретичні основи управління підприємствами малого бізнесу в сегменті HoReCa та їхній розвиток. Визначено поняття, місце та роль малих підприємств в сучасній економіці. Вивчено особливості управління підприємствами малого бізнесу. Вивчено теоретико-практичні засади розвитку малих підприємств-дистриб’юторів в сегменті HoReCa з точки зору маркетингу. Проаналізовано стан сегменту HoReCa в Україні та Одеському регіоні. Проаналізовано організаційно-економічний розвиток ФОП Сербіна І.О., а також досліджено та оцінено його діяльність у сегменті HoReCa. en_US
dc.description.abstract Diploma thesis deals the theoretical foundations of small business management in the HoReCa segment and its development. The concept, place and role of small enterprises in the modern economy are defined. Peculiarities of small business management are studied. Theoretical and practical principles of development of small distributors in the HoReCa segment from the point of view of marketing are studied. The position of the HoReCa segment in Ukraine and the Odessa region is analyzed. The organizational and economic development of the private entrepreneur Serbina I.O. is analyzed, as well as its activity in the HoReCa segment is investigated and evaluated.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject управління малим підприємством en_US
dc.subject сегмент HoReCa en_US
dc.subject ринок FMCG-продукції en_US
dc.subject дистриб’юторська діяльність en_US
dc.subject оптова та роздрібна торгівля en_US
dc.subject ринок BtoB en_US
dc.subject small business management en_US
dc.subject HoReCa segment en_US
dc.subject FMCG market en_US
dc.subject distribution activities en_US
dc.subject wholesale and retail trade en_US
dc.subject B2B market en_US
dc.title Особливості управління підприємством в сегменті HoReCa (на прикладі ФОП Сербіна І.О.) en_US
dc.title.alternative Features of enterprise management in the HoReCa segment (on the example of the private entrepreneur Serbina I.O.) en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу