00 DSpace/Manakin Repository

Шляхи удосконалення діяльності туристичного підприємства в сфері послуг гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Селезньов Тур»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ревіна, Р.Р.
dc.date.accessioned 2022-01-28T11:51:44Z
dc.date.available 2022-01-28T11:51:44Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Ревіна Р. Р. Шляхи удосконалення діяльності туристичного підприємства в сфері послуг гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Селезньов Тур») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 242 «Туризм» за освітньою програмою «Туризм» / Р. Р. Ревіна; наук. кер. І. М. Єгупова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 65 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Revina1.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
dc.description.abstract У роботі розглядаються науково-теоретичні підходи щодо удосконалення діяльності туристичного підприємства в сфері послуг гастрономічного туризму. Проведено аналіз господарської діяльності та організаційної структури, стану ринку споживачів підприємства за сегментами попиту, SWOT - аналіз умов розвитку послуг гастрономічного туризму. Розроблено схема територіально-виробничої кооперації туристичного підприємства «Селезньов Тур» в регіональному проекті еногастрономічного туризму «Дороги вина та смаку Придунайської Бесарабії». Обґрунтовано прогнозний розрахунок економічної ефективності витрат на впровадження заходів щодо цифрового оновлення сайту «Селезньов тур» з урахуванням розвитку діяльності на ринку послуг гастрономічного туризму. Прогнозований термін окупності складає 120 днів. Впровадження в діяльність підприємства інструментів діджиталізації надає можливість задіяти таргетовану рекламу у соціальних мережах, сегментовані розсилки для кожної аудиторії споживачів послуг гастрономічного туризму. en_US
dc.description.abstract The paper considers scientific and theoretical approaches to improving the activities of a tourist enterprise in the field of gastronomic tourism services. The analysis of economic activity and organizational structure, the state of the consumer market of the enterprise by segments of demand, SWOT - the analysis of conditions of development of services of gastronomic tourism is carried out. The scheme of territorial-production cooperation of the tourist enterprise "Seleznyov Tour" in the regional project of gastronomic tourism "Roads of wine and taste of the Danube Bessarabia" is developed. The forecast calculation of economic efficiency of expenses for introduction of measures for digital updating of the site "Seleznyov Tour" taking into account development of activity in the market of services of gastronomic tourism is substantiated. The estimated payback period is 120 days. The introduction of digitalization tools in the enterprise provides an opportunity to use targeted advertising on social networks, segmented mailings for each audience of consumers of gastronomic tourism services.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject гастрономічний туризм en_US
dc.subject регіон en_US
dc.subject конкурентні переваги en_US
dc.subject маркетинг en_US
dc.subject економічна ефективність en_US
dc.subject туроператор en_US
dc.subject територіальна кооперація en_US
dc.subject туристичні послуги en_US
dc.subject gastronomic tourism en_US
dc.subject region en_US
dc.subject competitive advantages en_US
dc.subject marketing en_US
dc.subject economic efficiency en_US
dc.subject tour operator en_US
dc.subject territorial cooperation en_US
dc.subject tourist services en_US
dc.title Шляхи удосконалення діяльності туристичного підприємства в сфері послуг гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Селезньов Тур») en_US
dc.title.alternative Ways to improve the activities of a tourist enterprise in the field of gastronomic tourism services (on the example of the tour operator Seleznyov Tour) en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу