00 DSpace/Manakin Repository

Інституційні засади формування ефективного конкурентного середовища підприємств хлібопекарської галузі

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кіхая, Ю.В.
dc.contributor.author Кихая, Ю.В.
dc.contributor.author Kihaya, U.
dc.date.accessioned 2014-05-15T11:47:55Z
dc.date.available 2014-05-15T11:47:55Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Кіхая Ю. В. Інституційні засади формування ефективного конкурентного середовища підприємств хлібопекарської галузі / Ю. В. Кіхая // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Ч. 2. - Вип. 3 (50). – С. 39-44. ru_RU
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1419
dc.description.abstract У статті розглянуто динаміку обсягів виробництва хлібопекарських підприємств, виявлено основні проблеми, які гальмують розвиток галузі. Обгрунтовано необхідність розвитку ефективного конкурентного середовища підприємств даної галузі за допомогою інститутів конкуренції. ru_RU
dc.description.abstract В статье рассмотрена динамика объемов производства хлебопекарных предприятий, выявлены основные проблемы, которые тормозят развитие отрасли. Обоснована необходимость развития эффективной конкурентной среды предприятий данной отрасли с помощью институтов конкуренции.
dc.description.abstract The article considers the dynamics of volumes production the enterprises of baker’s industry, identified the main problems that hinder the development of the industry. The necessity of effective competitive business environment of the industry through competition institutions.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.publisher Одеський національний економічний університет ru_RU
dc.subject конкурентне середовище ru_RU
dc.subject інститути конкуренції ru_RU
dc.subject хлібопекарські підприємства ru_RU
dc.subject норми споживання хлібу ru_RU
dc.subject рентабельність ru_RU
dc.subject конкурентная среда ru_RU
dc.subject институты конкуренции ru_RU
dc.subject хлебопекарные предприятия ru_RU
dc.subject нормы потребления хлеба ru_RU
dc.subject рентабельность ru_RU
dc.subject competitive environment ru_RU
dc.subject institutes of competition ru_RU
dc.subject baking enterprises ru_RU
dc.subject rates of consumption of bread ru_RU
dc.subject profitability ru_RU
dc.title Інституційні засади формування ефективного конкурентного середовища підприємств хлібопекарської галузі ru_RU
dc.title.alternative Институциональные основы формирования эффективной конкурентной среды предприятий хлебопекарной отрасли ru_RU
dc.title.alternative Institutional foundations of effective competitive business environment the baking industry ru_RU
dc.type Article ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу