00 DSpace/Manakin Repository

Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі кондитерської промисловості (на прикладі ТОВ «Рошен де Люкс»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Корнелюк, М.Ю.
dc.date.accessioned 2022-02-14T11:59:58Z
dc.date.available 2022-02-14T11:59:58Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Корнелюк М. Ю. Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі кондитерської промисловості (на прикладі ТОВ «Рошен де Люкс») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра : спец. 292 «Міжнародні економічні відносини» за освітньою програмою «Міжнародні економічні відносини» / М. Ю. Корнелюк; наук. кер. І. О. Уханова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 90 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Kornelyuk.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі кондитерської промисловості, визначається вплив внутрішнього та зовнішнього середовища на міжнародну конкурентоспроможність кондитерського підприємства та методи її визначення. Проаналізовано діяльність зовнішньоекономічну діяльність ТОВ «Рошен де Люкс», здійснено аналіз впливу чинників, що вказують позитивний та негативний вплив на міжнародну конкурентоспроможність підприємства, проаналізовано та визначено міжнародну конкурентоспроможність ТОВ «Рошен де Люкс». Запропоновано напрями підвищення міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Рошен де Люкс» конкурентного бенчмаркінгу, та системи управління міжнародною конкурентоспроможністю. en_US
dc.description.abstract The master's qualification work consists of three sections. The object of the study is the international competitiveness of the confectionery industry and the process of its improvement. The paper considers the theoretical aspects of the international competitiveness of the confectionery industry, determines the impact of internal and external environment on the international competitiveness of the confectionery and methods of determining it. The activity of foreign economic activity of PJSC "Roshen de Luxe" is analyzed, the influence of the factors indicating positive and negative influence on the international competitiveness of the enterprise is analyzed, the international competitiveness of PJSC "Roshen de Luxe" is analyzed and determined. The directions of increase of the international competitiveness of PJSC "Roshen de Lux" of competitive benchmarking, and systems of management of the international competitiveness are offered.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject міжнародна конкурентоспроможність en_US
dc.subject чинники міжнародної конкурентоспроможності підприємства en_US
dc.subject кондитерська промисловість en_US
dc.subject конкурентний бенчмаркінг en_US
dc.subject international competitiveness en_US
dc.subject factors of international competitiveness of the enterprise en_US
dc.subject confectionery industry en_US
dc.subject competitive benchmarking en_US
dc.title Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі кондитерської промисловості (на прикладі ТОВ «Рошен де Люкс») en_US
dc.title.alternative Improving the international competitiveness of the confectionery industry (on the example of PJSC "Roshen de Luxe") en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу