DSpace Repository

Удосконалення функціонального управління системи надання послуг на підприємстві ресторанного бізнесу- кафе-кондитерської «Seasons»

Show simple item record

dc.contributor.author Данильціва, Д.Ю.
dc.date.accessioned 2022-02-16T11:56:39Z
dc.date.available 2022-02-16T11:56:39Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Данильціва Д. Ю. Удосконалення функціонального управління системи надання послуг на підприємстві ресторанного бізнесу- кафе-кондитерської «Seasons» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра : спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Управління туристичним та готельним бізнесом» / Д. Ю. Данильціва; наук. кер. Г. К. Бедрадіна; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 105 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Danyltsiva.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
dc.description.abstract У першому розділі кваліфікаційній роботи розглянуто науково-теоретичні аспекти функціонального управління. У другому розділі подана характеристика кафе-кондитерської «Seasons». Проаналізовано основні економічні показники та проведено оцінка функціонального стану системи підприємства і його конкурентів. У третьому розділі представленні шляхи удосконалення функціонального управління системи надання послуг. Обґрунтована ефективність впровадження запропонованих заходів спрямованих на удосконалення функціонального управління підприємством ресторанного бізнесу. en_US
dc.description.abstract In the first section of the qualification work the scientific and theoretical aspects of functional management are considered. The second section describes the cafe-confectionery "Seasons". The main economic indicators are analyzed and the assessment of the functional state system of the enterprise and its competitors is carried out. The third section presents ways to improve the functional management of services system. The effectiveness of the implementation of the proposed measures aimed at improving the functional management of the restaurant business is substantiated.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject функціональне управління en_US
dc.subject організаційна структура en_US
dc.subject функції управління en_US
dc.subject ефективність управління en_US
dc.subject тактика управління en_US
dc.subject менторинг en_US
dc.subject agile en_US
dc.subject functional management en_US
dc.subject organizational structure en_US
dc.subject management functions en_US
dc.subject management efficiency en_US
dc.subject management tactics en_US
dc.subject mentoring en_US
dc.subject agile en_US
dc.title Удосконалення функціонального управління системи надання послуг на підприємстві ресторанного бізнесу- кафе-кондитерської «Seasons» en_US
dc.title.alternative Improvement of functional management of services system in restaurant business at confectionery café "Seasons" en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account