00 DSpace/Manakin Repository

Управління якістю надання готельних послуг на прикладі готелю «Айвазовський»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Остапенко, Д.В.
dc.date.accessioned 2022-02-17T11:07:07Z
dc.date.available 2022-02-17T11:07:07Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Остапенко Д. В. Управління якістю надання готельних послуг на прикладі готелю «Айвазовський»: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра : спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Управління готельним та ресторанним бізнесом» / Д. В. Остапенко; наук. кер. Н. В. Нєчева; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 107 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Ostapenko.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
dc.description.abstract У роботі проаналізовано основні методи управління в готелі, визначено теоретичні підходи до управління якістю в сфері готельних послуг, розглянуто методику впровадження системи менеджменту якості на підприємстві готельного господарств. Проведена загальна характеристика готелю «Айвазовський», досліджено управління персоналом у готелі «Aйвазовський, здійснена оцінка ефективності системи якості готельного підприємства. Запропоновані рекомендації щодо удосконалення механізму управління якістю у готелі «Айвазовський», сформована система управління якістю в готелі , визначена економічна ефективність розроблених заходів. en_US
dc.description.abstract In this work analyzes the main methods of hotel management, identifies theoretical approaches to quality management in the field of hotel services, considers the method of implementing a quality management system at the hotel industry. The general characteristics of the hotel "Aivazovsky" are carried out, the personnel management in the hotel "Aivazovsky" is investigated, the efficiency of the quality system of the hotel enterprise is estimated. Recommendations for improving the quality management mechanism in the hotel "Aivazovsky" are proposed, the quality management system in the hotel is formed, the economic efficiency of the developed measures is determined.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject управління en_US
dc.subject готельне господарство en_US
dc.subject підприємство готельного господарства en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject quality en_US
dc.subject management en_US
dc.subject hotel industry en_US
dc.subject hotel enterprise en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.title Управління якістю надання готельних послуг на прикладі готелю «Айвазовський» en_US
dc.title.alternative Management of hotel services on the example of the hotel "Aivazovsky" en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу