00 DSpace/Manakin Repository

Стратегія виходу підприємства на міжнародні ринки морозива (на прикладі АТ «Житомирський маслозавод»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Юрківський, О.Й.
dc.date.accessioned 2022-06-27T08:39:58Z
dc.date.available 2022-06-27T08:39:58Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Юрківський О.Й. Стратегія виходу підприємства на міжнародні ринки морозива (на прикладі АТ «Житомирський маслозавод») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра : спец. 292 «Міжнародні економічні відносини» за освітньою програмою «Міжнародні економічні відносини» / О.Й.Юрківський; наук. кер. О.А.Єрмакова. – Одеса : ОНЕУ, 2021. – 116с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/ Yurkivskyi.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract відносини». - Одеський національний економічний університет. - Одеса, 2021 р. Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є стратегія виходу підприємства АТ «Житомирський маслозавод» на міжнародні ринки морозива та процес її вдосконалення. У роботі розглядаються теоретичні аспекти формування стратегії при експорті продукції, види стратегій, особливості функціонування ринку морозива Проаналізовано економічний стан підприємства за останні роки, експортну діяльність АТ «Житомирський маслозавод», здійснено SWOT аналіз. Запропоновано використання моделі соціальної відповідальності при обґрунтуванні перспективної стратегії підприємства на міжнародних ринках морозива. Визначено ключові чинники розвитку експортної географії морозива. en_US
dc.description.abstract Thesis consists of three chapters. The object of the study is the strategy for the entry of the company JSC "Zhytomyr Dairy" into international markets of the freezing industry and the process of its improvement. Thesis considers the theoretical aspects of the formation of export strategy, types of strategies, features of the functioning of the ice cream market and FMCG.The economic condition of the enterprise for the last years, export activity of JSC “Zhytomyr Dairy” is analyzed, the SWOT analysis is carried out. The use of the model of social responsibility at substantiation of perspective strategy of the enterprise in the international markets of ice cream is offered. The key factors of development of export geography of ice cream are determined.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject міжнародний ринок en_US
dc.subject стратегія en_US
dc.subject експортна стратегія en_US
dc.subject маркетингова стратегія en_US
dc.subject міжнародні ринки морозива en_US
dc.subject 292 міжнародні економічні відносини en_US
dc.subject international market en_US
dc.subject strategy en_US
dc.subject export strategy en_US
dc.subject marketing strategy en_US
dc.subject international ice cream markets en_US
dc.title Стратегія виходу підприємства на міжнародні ринки морозива (на прикладі АТ «Житомирський маслозавод») en_US
dc.title.alternative The strategy of the company to enter the international ice cream markets (on the example of JSC "Zhytomyr Dairy") en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу