00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення організації надання послуг харчування в санаторно-курортних закладах (на прикладі санаторію «Біла Акація)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Григор’єва, І.І.
dc.date.accessioned 2022-07-21T07:51:12Z
dc.date.available 2022-07-21T07:51:12Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Григор'єва, Iнна Iгорiвна Удосконалення органiзацiї надання послуг харчування в санаторно-курортних закладах( на прикладi санаторiю " Бiла Акацiя" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 242 "Туризм" за освiтньою програмою "Економiка i органiзацiя туристичної дiяльностi" / Iнна Iгорiвна Григор'єва ; наук. кер. Iрина Миколаївна Єгупова . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 77 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Grigorieva.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються науково-теоретичні аспекти організації харчування туристів у санаторно-курортних закладах. Досліджені основи раціонального та фізіологічного харчування людини, визначені сучасні підходи до організації послуг харчування та загальні принципи лікувального дієтичного харчування в санаторно-курортних закладах. Проаналізовані основні техніко-економічні показники діяльності санаторію-профілакторію «Біла Акація» і його фінансового стану. Представлені результати комплексного аналізу організації послуг харчування, виявлені резерви їх покращення. За результатами аналізу надані рекомендації щодо удосконалення організації послуг харчування в санаторії, обгрунтована доцільність впровадження іноваційної технології приготування страв «Sous Vide», що підкріплено необхідними техніко-економічними розрахунками. en_US
dc.description.abstract The paper considers scientific and theoretical aspects of the organization of catering for tourists in sanatoriums. The basics of rational and physiological human nutrition are studied, modern approaches to the organization of food services and general principles of medical dietary nutrition in sanatoriums are determined. The main technical and economic indicators of the sanatorium-dispensary "White Acacia" and its financial condition are analyzed. The results of the complex analysis of the organization of food services are presented, the reserves of their improvement are revealed. According to the results of the analysis, recommendations for improving the organization of food services in the sanatorium, the feasibility of implementing innovative technology of cooking "Sous Vide", which is supported by the necessary technical and economic calculations.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject раціональні та фізіологічні норми en_US
dc.subject лікувальне дієтичне харчування en_US
dc.subject послуги харчування en_US
dc.subject організація en_US
dc.subject санаторно-курортний en_US
dc.subject стандарти обслуговування en_US
dc.subject реабілітація en_US
dc.subject технологія en_US
dc.subject термін окупності en_US
dc.subject 242 туризм en_US
dc.subject rational and physiological norms en_US
dc.subject medical dietary food en_US
dc.subject food services en_US
dc.subject organization en_US
dc.subject sanatorium en_US
dc.subject service standards en_US
dc.subject rehabilitation en_US
dc.subject technology en_US
dc.subject payback period en_US
dc.title Удосконалення організації надання послуг харчування в санаторно-курортних закладах (на прикладі санаторію «Біла Акація) en_US
dc.title.alternative Improving the organization of food services in sanatoriums (for example, the sanatorium «White Acacia») en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу