DSpace Repository

Шляхи удосконалення діяльності туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризму

Show simple item record

dc.contributor.author Дахова, К.Є.
dc.date.accessioned 2022-07-21T08:06:53Z
dc.date.available 2022-07-21T08:06:53Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Дахова, Катерина Євгенiвна Шляхи пiдвищення ефективностi дiяльностi та туристичних пiдприємств на ринку гастрономiчного туризму : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра :спец. 242 "Туризм" за освiтньою програмою "Туризм" / Катерина Євгенiвна Дахова ; наук. кер. Володимир Якович Павлоцький . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 75 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Dakhova.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти забезпечення ефективності господарської діяльності туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризму. Висвітлено сутність та особливості розвитку гастрономічного туризму. Проаналізовано склад об’єктів та ресурсів гастрономічного туризму на території України. Надано загальну характеристику туристичного оператора «G-груп» (м. Київ). Проаналізовано фінансову-господарську діяльність ТОВ «Туроператор G-груп» за 2019-2021 роки. Запропоновано проектування та впровадження нового гастрономічного туру «Букет смаків Причорномор’я», який відповідає критеріям гастрономічного туризму. Проведено калькуляцію майбутнього туру. Обґрунтовано економічна доцільність впровадження нового туру для туристичного підприємства. en_US
dc.description.abstract The paper considers the theoretical aspects of ensuring the efficiency of economic activity of tourist enterprises in the market of gastronomic tourism. The essence and features of gastronomic tourism development are highlighted. The composition of objects and resources of gastronomic tourism on the territory of Ukraine is analyzed. The general characteristics of the tour operator «G-group» (Kyiv) are given. The financial and economic activity of Tour Operator «G-group» for 2019-2021 is analyzed. The design and implement a new gastronomic tour Bouquet of tastes of the «Black Sea region», which meets the criteria of gastronomic tourism, was proposed. The calculation of the upcoming tour has been made. The economic expediency of introducing a new tour for a tourist enterprise is substantiated.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject гастрономічний туризм en_US
dc.subject економічна ефективність en_US
dc.subject ефективність туристичної діяльності en_US
dc.subject SVP-аналіз en_US
dc.subject операційна діяльність підприємства en_US
dc.subject рентабельність en_US
dc.subject постійні витрати en_US
dc.subject змінні витрати en_US
dc.subject точка беззбитковості en_US
dc.subject 242 туризм en_US
dc.subject gastronomic tourism en_US
dc.subject economic efficiency en_US
dc.subject efficiency of tourist activity en_US
dc.subject SVP-analysis en_US
dc.subject operational activity of the enterprise en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject fixed costs en_US
dc.subject variable costs en_US
dc.subject break-even point en_US
dc.title Шляхи удосконалення діяльності туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризму en_US
dc.title.alternative Ways of improving the activity of tourist enterprises in the gastronomic tourism market en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account