dc.contributor.author |
Золотарьова, Ю.Р. |
|
dc.date.accessioned |
2022-07-21T08:23:38Z |
|
dc.date.available |
2022-07-21T08:23:38Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Золотарьова, Юлiя Романiвна Шляхи пiдвищення конкурентоспроможностi послуг туристичного пiдприємства на ринку родiєвого туризму ( на прикладi КП Туристичний iнформацiонний бiзнес" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього рiвня бакалавра : спец.242 "Туризм" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Юлiя Романiвна Золотарьова ; наук. кер. Сергiй Георгiйович Нездоймiнов. - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 67 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/Zolotareva.pdf |
|
dc.description |
Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
en_US |
dc.description.abstract |
Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел.
У роботі розглядаються нормативно-правові та науково-теоретичні підходи щодо розвитку послуг подієвого туризму в діяльності туристичних підприємств. Проведено аналіз господарської діяльності та організаційної структури, стану маркетингової діяльності зроблено SWOT - аналіз підприємства. Розроблено заходи щодо формування туристичного продукту подієвого туризму на КП Туристичний інформацій центр м. Одеса». Проведено розрахунок економічної ефективності розробленого проекту туристичного продукту. Для підвищення конкурентоспроможності послуг туристичного підприємства на ринку подієвого туризму рекомендовано заходи стратегічного маркетингу. |
en_US |
dc.description.abstract |
Qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of sources used.
The paper considers normative-legal and scientific-theoretical approaches to the development of event tourism services in the activities of tourism enterprises. The analysis of economic activity and organizational structure is carried out, the state of marketing activity the SWOT - the analysis of the enterprise is made. Measures have been developed to form a tourist product of event tourism at the Tourist Information Center of Odesa. The calculation of economic efficiency of the developed project of a tourist product is carried out. Strategic marketing measures are recommended to increase the competitiveness of tourism enterprise services in the event tourism market. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
подієвий туризм |
en_US |
dc.subject |
туристичні послуги |
en_US |
dc.subject |
конкурентне середовище |
en_US |
dc.subject |
маркетинг |
en_US |
dc.subject |
туристичний продукт |
en_US |
dc.subject |
242 туризм |
en_US |
dc.subject |
event tourism |
en_US |
dc.subject |
tourist services |
en_US |
dc.subject |
competitive environment |
en_US |
dc.subject |
marketing |
en_US |
dc.subject |
tourist product |
en_US |
dc.title |
Шляхи підвищення конкурентоспроможності послуг туристичного підприємства на ринку подієвого туризму (на прикладі КП Туристичний інформацій центр м. Одеса) |
en_US |
dc.title.alternative |
Ways to increase the competitiveness of tourism enterprise services in the event tourism market" (on the example of KP Tourist Information Center, Odesa) |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |