00 DSpace/Manakin Repository

Шляхи підвищення конкурентоспроможності послуг туристичного підприємства на ринку подієвого туризму (на прикладі КП Туристичний інформацій центр м. Одеса)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Золотарьова, Ю.Р.
dc.date.accessioned 2022-07-21T08:23:38Z
dc.date.available 2022-07-21T08:23:38Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Золотарьова, Юлiя Романiвна Шляхи пiдвищення конкурентоспроможностi послуг туристичного пiдприємства на ринку родiєвого туризму ( на прикладi КП Туристичний iнформацiонний бiзнес" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього рiвня бакалавра : спец.242 "Туризм" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Юлiя Романiвна Золотарьова ; наук. кер. Сергiй Георгiйович Нездоймiнов. - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 67 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Zolotareva.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. У роботі розглядаються нормативно-правові та науково-теоретичні підходи щодо розвитку послуг подієвого туризму в діяльності туристичних підприємств. Проведено аналіз господарської діяльності та організаційної структури, стану маркетингової діяльності зроблено SWOT - аналіз підприємства. Розроблено заходи щодо формування туристичного продукту подієвого туризму на КП Туристичний інформацій центр м. Одеса». Проведено розрахунок економічної ефективності розробленого проекту туристичного продукту. Для підвищення конкурентоспроможності послуг туристичного підприємства на ринку подієвого туризму рекомендовано заходи стратегічного маркетингу. en_US
dc.description.abstract Qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of sources used. The paper considers normative-legal and scientific-theoretical approaches to the development of event tourism services in the activities of tourism enterprises. The analysis of economic activity and organizational structure is carried out, the state of marketing activity the SWOT - the analysis of the enterprise is made. Measures have been developed to form a tourist product of event tourism at the Tourist Information Center of Odesa. The calculation of economic efficiency of the developed project of a tourist product is carried out. Strategic marketing measures are recommended to increase the competitiveness of tourism enterprise services in the event tourism market.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject подієвий туризм en_US
dc.subject туристичні послуги en_US
dc.subject конкурентне середовище en_US
dc.subject маркетинг en_US
dc.subject туристичний продукт en_US
dc.subject 242 туризм en_US
dc.subject event tourism en_US
dc.subject tourist services en_US
dc.subject competitive environment en_US
dc.subject marketing en_US
dc.subject tourist product en_US
dc.title Шляхи підвищення конкурентоспроможності послуг туристичного підприємства на ринку подієвого туризму (на прикладі КП Туристичний інформацій центр м. Одеса) en_US
dc.title.alternative Ways to increase the competitiveness of tourism enterprise services in the event tourism market" (on the example of KP Tourist Information Center, Odesa) en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу