DSpace Repository

Стан та перспективи удосконалення міжнародної конкурентоспроможності галузі виноградарства та виноробства Одеського регіону

Show simple item record

dc.contributor.author Мушка, Д.С.
dc.date.accessioned 2022-09-26T12:46:36Z
dc.date.available 2022-09-26T12:46:36Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Стан та перспективи удосконалення мiжнародної конкурентоспроможностi галузi виноградарства та виноробства Одеського регiону : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 292 "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " за освiтньою програмою "Мiжнародна економiка" / Дмитро Сергiйович Мушка ; наук. рук. Олена Вiкторiвна Воронова . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 84 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Mushka.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота бакалавра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є міжнародна конкурентоспроможність галузі виноградарства та виноробства Одеського регіону. У роботі розглядаються теоретичні аспекти міжнародної конкурентоспроможності галузі виноробства та виноградарства. Встановлена сутність та особливості міжнародної конкурентоспроможності галузі виноробства та виноградарства. Визначенні чинники, що впливають на стан конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі та методи аналізу міжнародної конкурентоспроможності підприємств виноградарської та виноробної галузі. Проаналізовано міжнародну конкурентоспроможність галузі виноградарства та виноробства Одеського регіону та чинники, що на неї впливають. Оцінено рівень конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі Одеського регіону. Запропоновано напрямки удосконалення міжнародної конкурентоспроможності галузі виноградарства та виноробства Одеського регіону. en_US
dc.description.abstract The bachelor's thesis consists of three sections. The object of the study is the international competitiveness of viticulture and winemaking in the Odessa region. The paper considers the theoretical aspects of international competitiveness of winemaking and viticulture. The essence and features of international competitiveness of winemaking and viticulture are established. Factors influencing the state of competitiveness of wine enterprises and methods of analysis of international competitiveness of wine and wine enterprises have been identified. The international competitiveness of viticulture and winemaking in the Odessa region and the factors influencing it are analyzed. The level of competitiveness of the enterprises of the wine industry of the Odessa region is estimated. The directions of improvement of the international competitiveness of the branch of viticulture and winemaking of the Odessa region are offered.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject міжнародна конкурентоспроможність en_US
dc.subject виноробна галузь en_US
dc.subject стан розвитку en_US
dc.subject Одеський регіон en_US
dc.subject 292 міжнародні економічні відносини en_US
dc.subject international competitiveness en_US
dc.subject wine industry en_US
dc.subject state of development en_US
dc.subject Odessa region en_US
dc.title Стан та перспективи удосконалення міжнародної конкурентоспроможності галузі виноградарства та виноробства Одеського регіону en_US
dc.title.alternative Status and prospects of improving the international competitiveness of viticulture and winemaking in the Odessa region en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account