00 DSpace/Manakin Repository

Особливості обліку та контролю витрат на підприємствах готельно- ресторанного бізнесу на прикладі ТОВ Тополя

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Протасюк, О.О.
dc.date.accessioned 2022-10-04T10:44:04Z
dc.date.available 2022-10-04T10:44:04Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Особливостi облiку та контролю витрат на пiдприємствах готельно-ресторанного бiзнесу на прикладi ТОВ "Тополя" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 071 "Облiк i оподаткування" за освiтньою програмою "Облiк i аудит" / Ольга Олександрiвна Протасюк ; наук. кер. Руслана Вiлiївна Кузiна . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 68 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Protasiuk.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти _обліку та контролю витрат на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу Проаналізовано _облік та контроль витрат що здійснюється підприємствами готельно-ресторанного бізнесу та розібрано як це здійснюється на практиці, здійснено аналіз витрат Запропоновано напрями вдосконалення системи обліку та контролю на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу__ en_US
dc.description.abstract The work deals with the theoretical aspects accounting and cost control at the hotel and restaurant business Author analysis cost accounting and control carried out by the hotel and restaurant business and analyzed as it is carried out in practice, cost analysis Author offers directions of improvement of the system of accounting and control at the enterprises of hotel and restaurant business
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject облік en_US
dc.subject контроль en_US
dc.subject готельно-ресторанний бізнес en_US
dc.subject витрати en_US
dc.subject аналіз en_US
dc.subject фінансові результати en_US
dc.subject 071 облік і оподаткування en_US
dc.subject accounting en_US
dc.subject control en_US
dc.subject hotel and restaurant business en_US
dc.subject costs en_US
dc.subject analysis en_US
dc.subject financial results en_US
dc.title Особливості обліку та контролю витрат на підприємствах готельно- ресторанного бізнесу на прикладі ТОВ Тополя en_US
dc.title.alternative Features of accounting and control of expenses at the enterprises of the hotel and restaurant business ( on the example LLC “Topolia” ) en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу