00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Долеско, А.Ю.
dc.date.accessioned 2022-10-12T08:15:46Z
dc.date.available 2022-10-12T08:15:46Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Удосконалення органiзацiї працi персоналу на пiдприємствах готельного господарства (на прикладi готелю "Айвазовський") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтеього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторана справа" за освiтньою програмою "Готельно-ресторана справа" / Анастасiя Юрiївна Долеско ; наук. кер. Роман Сергiйович Козловський . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 75 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Dolesko.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються особливості організації праці на підприємствах готельного господарства. Проведено аналіз господарської діяльності та організаційної структури готелю «Айвазовський», надано оцінку складу, руху і структури персоналу готелю. Запропоновано та економічно обґрунтовано впровадження заходів щодо удосконалення організації праці у готелі «Айвазовський». Розроблені пропозиції спрямовані на покращення економії часу, взаєморозуміння між працівниками, зниженню конфліктності в колективі, покращення кваліфікації та роботи персоналу. en_US
dc.description.abstract The qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The paper considers the peculiarities of the organization of labor in the hotel industry. The analysis of economic activity and organizational structure of hotel "Aivazovsky" is carried out, the estimation of structure, movement and structure of personnel of hotel is given. The introduction of measures to improve the organization of work in the hotel "Aivazovsky" is proposed and economically justified. The developed proposals are aimed at improving time savings, mutual understanding between employees, reducing conflicts in the team, improving the skills and work of staff.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ефективність праці en_US
dc.subject організаційна структура en_US
dc.subject трудова поведінка en_US
dc.subject заробітна плата en_US
dc.subject готельне господарство en_US
dc.subject 241 готельно-ресторанна справа en_US
dc.subject labor efficiency en_US
dc.subject organizational structure en_US
dc.subject labor behavior en_US
dc.subject wages en_US
dc.subject hotel industry en_US
dc.title Удосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства en_US
dc.title.alternative Improving the organization of staff at the hotel industry en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу