dc.contributor.author |
Гуртова, Д.В. |
|
dc.date.accessioned |
2022-10-12T08:51:18Z |
|
dc.date.available |
2022-10-12T08:51:18Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
резерви пiдвищення конкурентоспроможностi пiдприємств ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Замок Мастара") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Дар'я Вiкторiвна Гуртова ; наук. кер. Iрина Миколаївна Єгупова . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 82 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/Hurtova.pdf |
|
dc.description |
Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
en_US |
dc.description.abstract |
Актуальність теми полягає в тому, що сьогодні вже недостатньо створити бренд, стратегію його просування та розвитку, і працювати над позиціонуванням, сподіваючись на лояльність і прихильність клієнтів до компанії. Тому для будь-якої компанії важливо надати інформацію потенційному клієнту про свої конкурентні переваги, показавши, що саме вона може задовольнити його потреби. Формування і досягнення стійкої конкурентної переваги продукту є пріоритетним завданням для будь-якої компанії. Конкурентна перевага забезпечує стабільність, можливість довгострокового зростання, створює бар'єри для входу на ринок нових гравців, дозволяє підприємству отримувати більш високу норму прибутку від продажу своїх товарів |
en_US |
dc.description.abstract |
Reserves for increasing the competitiveness of restaurant enterprises (on the example of the Mastara Castle restaurant)
The relevance of the topic is that today it is no longer enough to create a brand, its promotion and development strategy, and work on positioning, hoping for customer loyalty and commitment to the company. Therefore, it is important for any company to provide information to a potential customer about its competitive advantages, showing that it can satisfy his needs. The formation and achievement of a sustainable competitive advantage of the product is a priority task for any company. Competitive advantage provides stability, the possibility of long-term growth, creates barriers for new players to enter the market, allows the enterprise to obtain a higher rate of profit from the sale of its goods. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
en_US |
dc.subject |
ресторан |
en_US |
dc.subject |
конкурентна перевага продукту |
en_US |
dc.subject |
аналіз конкурентного середовища |
en_US |
dc.subject |
241 готельно-ресторанна справа |
en_US |
dc.subject |
сompetitiveness |
en_US |
dc.subject |
restaurant |
en_US |
dc.subject |
competitive advantage of the product |
en_US |
dc.subject |
analysis of the competitive environment |
en_US |
dc.title |
Резерви пiдвищення конкурентоспроможностi пiдприємств ресторанного господарства |
en_US |
dc.title.alternative |
Reserves for increasing the competitiveness of restaurant enterprises |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |