DSpace Repository

Резерви пiдвищення конкурентоспроможностi пiдприємств ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Гуртова, Д.В.
dc.date.accessioned 2022-10-12T08:51:18Z
dc.date.available 2022-10-12T08:51:18Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation резерви пiдвищення конкурентоспроможностi пiдприємств ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Замок Мастара") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Дар'я Вiкторiвна Гуртова ; наук. кер. Iрина Миколаївна Єгупова . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 82 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Hurtova.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Актуальність теми полягає в тому, що сьогодні вже недостатньо створити бренд, стратегію його просування та розвитку, і працювати над позиціонуванням, сподіваючись на лояльність і прихильність клієнтів до компанії. Тому для будь-якої компанії важливо надати інформацію потенційному клієнту про свої конкурентні переваги, показавши, що саме вона може задовольнити його потреби. Формування і досягнення стійкої конкурентної переваги продукту є пріоритетним завданням для будь-якої компанії. Конкурентна перевага забезпечує стабільність, можливість довгострокового зростання, створює бар'єри для входу на ринок нових гравців, дозволяє підприємству отримувати більш високу норму прибутку від продажу своїх товарів en_US
dc.description.abstract Reserves for increasing the competitiveness of restaurant enterprises (on the example of the Mastara Castle restaurant) The relevance of the topic is that today it is no longer enough to create a brand, its promotion and development strategy, and work on positioning, hoping for customer loyalty and commitment to the company. Therefore, it is important for any company to provide information to a potential customer about its competitive advantages, showing that it can satisfy his needs. The formation and achievement of a sustainable competitive advantage of the product is a priority task for any company. Competitive advantage provides stability, the possibility of long-term growth, creates barriers for new players to enter the market, allows the enterprise to obtain a higher rate of profit from the sale of its goods.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject конкурентна перевага продукту en_US
dc.subject аналіз конкурентного середовища en_US
dc.subject 241 готельно-ресторанна справа en_US
dc.subject сompetitiveness en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject competitive advantage of the product en_US
dc.subject analysis of the competitive environment en_US
dc.title Резерви пiдвищення конкурентоспроможностi пiдприємств ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative Reserves for increasing the competitiveness of restaurant enterprises en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account