dc.contributor.author |
Лисаковський, Д.О. |
|
dc.date.accessioned |
2022-10-12T10:57:48Z |
|
dc.date.available |
2022-10-12T10:57:48Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Шляхи збiльшення прибутку на пiдприємствi ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Карасi") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Дмитро Олександрович Лисаковський ; наук. кер. Наталя Валерiївна Нєчева . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 75 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/Lysakovskyi.pdf |
|
dc.description |
Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
en_US |
dc.description.abstract |
У роботі досліджено поняття прибутку на підприємстві ресторанного господарства; визначено етапи та методи підвищенні прибутковості у ресторанному бізнесі; досліджено основні показники прибутку та рентабельності підприємств ресторанного господарства.
Проведено аналіз динаміки та особливостей формування прибутку в ТОВ «Карасі»; досліджено організаційно-економічну характеристику ТОВ «Карасі»; проведено оцінку динаміки та складових формування прибутку ТОВ «Карасі»; визначено фактори та умови формування прибутку у ТОВ «Карасі».
Обґрунтовано шляхи впровадження зарубіжного досвіду відносно підвищення прибутку у ТОВ «Карасі»; розроблено комплекс заходів щодо збільшення прибутку ТОВ «Карасі». |
en_US |
dc.description.abstract |
The paper explores the concept of profit in a restaurant business; the stages and methods of increasing profitability in the restaurant business are determined; the main indicators of profit and profitability of restaurant enterprises were studied.
The analysis of the dynamics and features of profit formation in LLC «Karasi» was carried out; the organizational and economic characteristics of Karasi LLC were studied; an assessment of the dynamics and components of the formation of profits of Karasi LLC was carried out; the factors and conditions for the formation of profits in OOO «Karasi» were determined.
The ways of introducing foreign experience to increase profits in Karasi LLC are substantiated; a set of measures was developed to increase the profits of Karasi LLC. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
прибуток |
en_US |
dc.subject |
прибутковість |
en_US |
dc.subject |
рентабельність |
en_US |
dc.subject |
фінансовий стан |
en_US |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
en_US |
dc.subject |
241 готельно-ресторанна справа |
en_US |
dc.subject |
profit |
en_US |
dc.subject |
profitability |
en_US |
dc.subject |
profitability |
en_US |
dc.subject |
financial condition |
en_US |
dc.subject |
restaurant business |
en_US |
dc.title |
Шляхи збiльшення прибутку на пiдприємствi ресторанного господарства |
en_US |
dc.title.alternative |
Ways to increase profits in a restaurant business |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |