Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лисаковський, Д.О. | |
dc.date.accessioned | 2022-10-12T10:57:48Z | |
dc.date.available | 2022-10-12T10:57:48Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Шляхи збiльшення прибутку на пiдприємствi ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Карасi") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Дмитро Олександрович Лисаковський ; наук. кер. Наталя Валерiївна Нєчева . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 75 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Lysakovskyi.pdf | |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі досліджено поняття прибутку на підприємстві ресторанного господарства; визначено етапи та методи підвищенні прибутковості у ресторанному бізнесі; досліджено основні показники прибутку та рентабельності підприємств ресторанного господарства. Проведено аналіз динаміки та особливостей формування прибутку в ТОВ «Карасі»; досліджено організаційно-економічну характеристику ТОВ «Карасі»; проведено оцінку динаміки та складових формування прибутку ТОВ «Карасі»; визначено фактори та умови формування прибутку у ТОВ «Карасі». Обґрунтовано шляхи впровадження зарубіжного досвіду відносно підвищення прибутку у ТОВ «Карасі»; розроблено комплекс заходів щодо збільшення прибутку ТОВ «Карасі». | en_US |
dc.description.abstract | The paper explores the concept of profit in a restaurant business; the stages and methods of increasing profitability in the restaurant business are determined; the main indicators of profit and profitability of restaurant enterprises were studied. The analysis of the dynamics and features of profit formation in LLC «Karasi» was carried out; the organizational and economic characteristics of Karasi LLC were studied; an assessment of the dynamics and components of the formation of profits of Karasi LLC was carried out; the factors and conditions for the formation of profits in OOO «Karasi» were determined. The ways of introducing foreign experience to increase profits in Karasi LLC are substantiated; a set of measures was developed to increase the profits of Karasi LLC. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | прибуток | en_US |
dc.subject | прибутковість | en_US |
dc.subject | рентабельність | en_US |
dc.subject | фінансовий стан | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | 241 готельно-ресторанна справа | en_US |
dc.subject | profit | en_US |
dc.subject | profitability | en_US |
dc.subject | profitability | en_US |
dc.subject | financial condition | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.title | Шляхи збiльшення прибутку на пiдприємствi ресторанного господарства | en_US |
dc.title.alternative | Ways to increase profits in a restaurant business | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |