00 DSpace/Manakin Repository

Шляхи збiльшення прибутку на пiдприємствi ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лисаковський, Д.О.
dc.date.accessioned 2022-10-12T10:57:48Z
dc.date.available 2022-10-12T10:57:48Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Шляхи збiльшення прибутку на пiдприємствi ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Карасi") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Дмитро Олександрович Лисаковський ; наук. кер. Наталя Валерiївна Нєчева . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 75 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Lysakovskyi.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі досліджено поняття прибутку на підприємстві ресторанного господарства; визначено етапи та методи підвищенні прибутковості у ресторанному бізнесі; досліджено основні показники прибутку та рентабельності підприємств ресторанного господарства. Проведено аналіз динаміки та особливостей формування прибутку в ТОВ «Карасі»; досліджено організаційно-економічну характеристику ТОВ «Карасі»; проведено оцінку динаміки та складових формування прибутку ТОВ «Карасі»; визначено фактори та умови формування прибутку у ТОВ «Карасі». Обґрунтовано шляхи впровадження зарубіжного досвіду відносно підвищення прибутку у ТОВ «Карасі»; розроблено комплекс заходів щодо збільшення прибутку ТОВ «Карасі». en_US
dc.description.abstract The paper explores the concept of profit in a restaurant business; the stages and methods of increasing profitability in the restaurant business are determined; the main indicators of profit and profitability of restaurant enterprises were studied. The analysis of the dynamics and features of profit formation in LLC «Karasi» was carried out; the organizational and economic characteristics of Karasi LLC were studied; an assessment of the dynamics and components of the formation of profits of Karasi LLC was carried out; the factors and conditions for the formation of profits in OOO «Karasi» were determined. The ways of introducing foreign experience to increase profits in Karasi LLC are substantiated; a set of measures was developed to increase the profits of Karasi LLC.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject прибуток en_US
dc.subject прибутковість en_US
dc.subject рентабельність en_US
dc.subject фінансовий стан en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject 241 готельно-ресторанна справа en_US
dc.subject profit en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject financial condition en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.title Шляхи збiльшення прибутку на пiдприємствi ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative Ways to increase profits in a restaurant business en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу