DSpace Repository

Удосконалення якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю

Show simple item record

dc.contributor.author Мельник, Н.О.
dc.date.accessioned 2022-10-12T11:09:52Z
dc.date.available 2022-10-12T11:09:52Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Удосконалення якостi обслуговування в готелях в м. Одеси ( на прикладi готелю "Айвазовський") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Наталiя Олександрiвна Мельник ; наук. кер. Iрина Володимирiвна Давиденко.- Одеса: ОНЕУ, 2022.- 71 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/MelnikN.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні та методичні аспекти щодо визначення якості послуг в готельному господарстві та розроблення комплексу заходів щодо підвищення якості послуг готелю. Проаналізовано готель «Айвазовський» та проведено аналіз конкурентоспроможності готелю «Айвазовський» для вивчення можливостей щодо підвищення якості обслуговування туристів. Запропоновано комплекс заходів для підвищення якості послуг в готелі «Айвазовський». en_US
dc.description.abstract The scientific work considers theoretical and methodological aspects of determining the quality of services in the hotel industry and developing a set of measures to improve the quality of hotel services. The Aivazovsky Hotel was analyzed and the competitiveness of the Aivazovsky Hotel was analyzed to study opportunities to improve the quality of tourist services. A set of measures to improve the quality of services at the Aivazovsky Hotel has been proposed.
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject якість готельних послуг en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject якість обслуговування en_US
dc.subject види та критерії готельних послуг en_US
dc.subject конкурентоспроможність готелю en_US
dc.subject заходи покращення послуг en_US
dc.subject 241 готельно-ресторанна справа
dc.subject quality of hotel services
dc.subject quality
dc.subject quality of service
dc.subject types and criteria of hotel services
dc.subject competitiveness of hotel
dc.subject measures to improve services
dc.title Удосконалення якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю en_US
dc.title.alternative Improving the quality of service in hotels in Odessa on the example of the hotel en_US
dcterms.type Diplomas


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account