DSpace Repository

Шляхи розвитку гастрономічної культури в сфері ресторанного господарства України

Show simple item record

dc.contributor.author Козлова, Д,О.
dc.date.accessioned 2022-10-12T12:20:48Z
dc.date.available 2022-10-12T12:20:48Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Шляхи розвитку гастрономiчної культури в сферi ресторанного господарства України (на прикладi Одеського регiону) : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Дар'я Олександрiвна Козлова ; наук. кер. Сергiй Георгiйович Нездоймiнов . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 69 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/KozlovaD.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Розширення в сучасному ресторанному господарстві гастрономічних практик людей, збільшення підприємств громадського харчування, популярність гастрономічного туризму, бажання долучитися до екзотики за допомогою смакування призводять до дослідницького інтересу в галузі гастрономічної культури та її компонента – національної кухні. Зі звичайного задоволення потреби вживання їжі перейшло у важливу культурну практику, зі своїми характерними рисами не лише на рівні держав, а й у рамках регіонів, а також міст. Одеський регіон - це особливий соціальний, культурний та економічний простір зі своєю специфікою харчування, культурними особливостями та історичною своєрідністю. Найбільш важливою характеристикою, що виділяє Одещину із українських регіонів, є її культурний капітал, складовою якого виступає гастрономічна культура. en_US
dc.description.abstract The expansion of people's gastronomic practices in the modern restaurant industry, the increase of public catering enterprises, the popularity of gastronomic tourism, the desire to join the exotic through tasting lead to research interest in the field of gastronomic culture and its component - national cuisine. From an ordinary satisfaction of needs, the consumption of food has turned into an important cultural practice, with its characteristic features not only at the level of states, but also within the framework of regions, as well as cities. Odesa region is a special social, cultural and economic space with its specific food, cultural features and historical uniqueness. The most important characteristic that distinguishes Odesa from Ukrainian regions is its cultural capital, a component of which is gastronomic culture.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject гастрономічна культура en_US
dc.subject Одеський регіон en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject національна кухня en_US
dc.subject гастрономічний туризм en_US
dc.subject 241 готельно-ресторанна справа en_US
dc.subject gastronomic culture en_US
dc.subject Odesa region en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject national cuisine en_US
dc.subject gastronomic tourism en_US
dc.title Шляхи розвитку гастрономічної культури в сфері ресторанного господарства України en_US
dc.title.alternative Ways of development of gastronomic culture in the field of restaurant industry of Ukraine en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account