DSpace Repository

Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесу

Show simple item record

dc.contributor.author Ашихін, Я.І.
dc.date.accessioned 2022-10-17T07:14:10Z
dc.date.available 2022-10-17T07:14:10Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Управлiння конкурентоспроможнiстю пiдприємства ресторанного бiзнесу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Ярослав Iванович Ашихiн ; наук. кер. Альона Валерiївна Пiскун . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 72 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Ashykhin.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти актуалізації та обґрунтування поняття «конкурентоспроможність». Трактуються різні погляди сучасних науковців з вивчення поняття «конкурентоспроможність». Проаналізовано основні види, методи оцінки та визначено процес управління конкурентоспроможністю на підприємствах ресторанного типу. Метою роботи є: дослідження теоретичних основ управління конкурентоспроможністю підприємства та розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Хінкалі». Досліджено фінансово-господарську діяльність ТОВ «Хінкалі», а також основні показники платоспроможності, прибутковості, рентабельності, фінансової стійкості, продуктивності та ліквідності обраного товариства. Встановлено необхідність впровадження креативних та інноваційних заходів для ефективної діяльності товариства. Було запропоновано відповідні рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Хінкалі», такі як: створення програми лояльності, організація кулінарних тренінгів та майстер класів, створення нового меню, яке буде включати точну кількість вуглеводів, білків та жирів, а також розробка власного сайту та служби доставки. Доведено важливість ефективного управління конкурентоспроможністю на підприємстві, для покращення його показників та збільшення прибутку. en_US
dc.description.abstract The work deals with the theoretical aspects of updating and substantiating the concept of «competitiveness». Various views of modern scientists on the study of the concept of «competitiveness» are interpreted. The main types and methods of assessment are analyzed and the process of managing competitiveness at restauranttype Enterprises is determined. The aim of the work is to study the theoretical foundations of enterprise competitiveness management and develop measures to improve the competitiveness of LLC «Khinkali». The article examines the financial and economic activities of LLC «Khinkali», as well as the main indicators of solvency, profitability, profitability, financial stability, productivity and liquidity of the selected company. The necessity of introducing creative and innovative measures for the effective operation of the company is established. Relevant recommendations were proposed to improve the competitiveness of LLC «Khinkali», such as: creating a loyalty program, organizing culinary trainings and master classes, creating a new menu that will include the exact amount of carbohydrates, proteins and fats, as well as developing your own website and delivery service. The importance of effective competitiveness management at the enterprise for improving its performance and increasing profits is proved.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject фінансово- господарська діяльність en_US
dc.subject платоспроможність en_US
dc.subject прибутковість en_US
dc.subject рентабельність en_US
dc.subject фінансова стійкість en_US
dc.subject ліквідність en_US
dc.subject продуктивність en_US
dc.subject управління en_US
dc.subject 073 менеджмент en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject financial and economic activity en_US
dc.subject solvency en_US
dc.subject profitableness en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject financial stability en_US
dc.subject liquidity en_US
dc.subject productivity en_US
dc.subject management en_US
dc.title Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесу en_US
dc.title.alternative Managing competitiveness at a restaurant business enterprise (on the example of LLC en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account