DSpace Repository

Управління діяльністю готельного підприємства

Show simple item record

dc.contributor.author Волошина, Є.С.
dc.date.accessioned 2022-10-17T12:34:02Z
dc.date.available 2022-10-17T12:34:02Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Управлiння дiяльнiстю готельного пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Єлизавета Сергiївна Волошина ; наук. кер. Свiтлана Юлiанiвна Ясинська . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 63 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Voloshyna.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні основи управління діяльністю підприємства, зокрема розглянуто сучасні управлінські концепції, встановлено їх переваги та недоліки. Проаналізовано ринок готельних послуг України, а також обґрунтовано напрямок удосконалення діяльності готелю. Обґрунтовано рішення щодо збільшення влітку кількості посадкових місць кав’ярні за рахунок облаштування літнього майданчика. Для вирівнювання пропускної здатності кафе запропоновано новий спосіб розробки графіку роботи офіціантів. en_US
dc.description.abstract The theoretical bases of management of the enterprise’s activity are considered in the work. In particular modern management concepts are considered, their advantages and lacks are established. The market of Ukraine hotel services is analyzed. The direction of improvement of hotel's activity is substantiated. The decision to increase the number of seats in the cafe in the summer due to the arrangement of a summer playground has been substantiated. To equalize the capacity of the cafe, a new way of developing a schedule of waiters has been proposed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject концепції управління en_US
dc.subject ринок готельних послуг України en_US
dc.subject діаграма Парето en_US
dc.subject АВС – аналіз en_US
dc.subject діаграма зв’язків en_US
dc.subject діаграма процесу здійснення програми en_US
dc.subject правило Р. Тибревала – Д. Брауна en_US
dc.subject 073 менеджмент en_US
dc.subject competitive advantages
dc.subject sources of competitive advantages
dc.subject instrument industry of Ukraine
dc.subject Pareto diagram
dc.subject Isikawa diagram
dc.title Управління діяльністю готельного підприємства en_US
dc.title.alternative Management of the hotel business en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account