Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Волошина, Є.С. | |
dc.date.accessioned | 2022-10-17T12:34:02Z | |
dc.date.available | 2022-10-17T12:34:02Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Управлiння дiяльнiстю готельного пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Єлизавета Сергiївна Волошина ; наук. кер. Свiтлана Юлiанiвна Ясинська . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 63 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Voloshyna.pdf | |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні основи управління діяльністю підприємства, зокрема розглянуто сучасні управлінські концепції, встановлено їх переваги та недоліки. Проаналізовано ринок готельних послуг України, а також обґрунтовано напрямок удосконалення діяльності готелю. Обґрунтовано рішення щодо збільшення влітку кількості посадкових місць кав’ярні за рахунок облаштування літнього майданчика. Для вирівнювання пропускної здатності кафе запропоновано новий спосіб розробки графіку роботи офіціантів. | en_US |
dc.description.abstract | The theoretical bases of management of the enterprise’s activity are considered in the work. In particular modern management concepts are considered, their advantages and lacks are established. The market of Ukraine hotel services is analyzed. The direction of improvement of hotel's activity is substantiated. The decision to increase the number of seats in the cafe in the summer due to the arrangement of a summer playground has been substantiated. To equalize the capacity of the cafe, a new way of developing a schedule of waiters has been proposed. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | концепції управління | en_US |
dc.subject | ринок готельних послуг України | en_US |
dc.subject | діаграма Парето | en_US |
dc.subject | АВС – аналіз | en_US |
dc.subject | діаграма зв’язків | en_US |
dc.subject | діаграма процесу здійснення програми | en_US |
dc.subject | правило Р. Тибревала – Д. Брауна | en_US |
dc.subject | 073 менеджмент | en_US |
dc.subject | competitive advantages | |
dc.subject | sources of competitive advantages | |
dc.subject | instrument industry of Ukraine | |
dc.subject | Pareto diagram | |
dc.subject | Isikawa diagram | |
dc.title | Управління діяльністю готельного підприємства | en_US |
dc.title.alternative | Management of the hotel business | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |