DSpace Repository

Управління витратами підприємства громадського харчування

Show simple item record

dc.contributor.author Нечаєв, К.К.
dc.date.accessioned 2022-10-19T08:07:07Z
dc.date.available 2022-10-19T08:07:07Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Management of expenses of the public catering enterprise en_US
dc.identifier.citation Управлiння витратами пiдприємства громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Кирил Костянтинович Нечаєв ; наук. кер. Альона Валерiївна Пiскун . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 64 с.
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Nechaiev.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти та методи управління витратами, їх класифікація і типи. Визначається особливості поділення закладів харчування на ресторани, кафе та кав’ярні, особливості використання методів управління витратами на них. Проаналізована харчова галузь України та основні показники ефективності діяльності підприємства, а також аналіз структури витрат та їх динаміку впродовж 2019-2021 років за допомогою таблиць і рисунків. Запропоновано зниження витрат, які є недоцільними на підприємстві та яких можна уникнути. Таким чином зменшені адміністративні витрати та собівартість реалізованої продукції, перерозподілено витрати на рекламу підприємства. en_US
dc.description.abstract The paper considers the theoretical aspects and methods of cost management, their classification and types. The peculiarities of the division of food establishments into restaurants, cafes and cafes, the peculiarities of the use of cost management methods for them are determined. The food industry of Ukraine and the main indicators of efficiency of the enterprise, as well as the analysis of the structure of costs and their dynamics during 2019-2021 are analyzed using tables and figures. It is proposed to reduce costs that are impractical in the enterprise and which can be avoided. Thus reduced administrative costs and cost of goods sold, redistributed costs for advertising the company.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject витрати en_US
dc.subject собівартість en_US
dc.subject управління en_US
dc.subject чистий прибуток en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject 073 менеджмент en_US
dc.subject costs en_US
dc.subject cost en_US
dc.subject management en_US
dc.subject net profit en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.title Управління витратами підприємства громадського харчування en_US
dc.title.alternative Management of expenses of the public catering enterprise
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account