00 DSpace/Manakin Repository

Управління конкурентоспроможністю продукції хлібобулочного підприємства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Рамазанова, Д.А.
dc.date.accessioned 2022-10-19T12:00:02Z
dc.date.available 2022-10-19T12:00:02Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Управлiння конкурентоспроможнiстю продукцiї хлiбобулочного пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менежмент органiзацiй" / Дiнара Адiль Кизи Рамазанова ; наук. кер. Лiлiя Миколаївна Своробович . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 63 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Ramazanova.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства та продукції. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та конкурентне середовище ТОВ «Одеська паляниця». Запропоновано заходи по управлінню конкурентоспроможністю продукції ТОВ «Одеська паляниця» та розроблені заходи, що полягають в більш ефективній організації виробничого процесу. en_US
dc.description.abstract The theoretical bases of enterprise and product competitiveness management are considered in the work. The financial and economic activity and competitive environment of Odeska Palyanytsia LLC are analyzed. Measures to manage the competitiveness of the products of Odeska Palyanytsia LLC and measures are developed to more efficient organization of the production process.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject підприємство en_US
dc.subject продукція en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject фактори en_US
dc.subject методи en_US
dc.subject внутрішнє та зовнішнє середовище en_US
dc.subject 073 менеджмент en_US
dc.subject enterprise en_US
dc.subject products en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject factors en_US
dc.subject methods en_US
dc.subject internal and external environment en_US
dc.title Управління конкурентоспроможністю продукції хлібобулочного підприємства en_US
dc.title.alternative Managing product competitiveness of a bakery en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу