DSpace Repository

Управління витратами підприємства

Show simple item record

dc.contributor.author Шевченко, С.Ю.
dc.date.accessioned 2022-10-20T11:38:25Z
dc.date.available 2022-10-20T11:38:25Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Управлiння витратами пiдприємствами : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Святослав Юрiйович Шевченко ; наук. кер. Тетяна Борисiвна Кублiкова . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 63 с.
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/ShevchenkoS.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління витратами підприємства, зокрема сутність поняття «управління витратами» та методи управління витратами. Досліджено ринок ресторанних послуг України. Виділено основні напрямки зменшення витрат на ресторанному підприємстві. Для удосконалення управління витратами закладу запропоновано використовувати модель постачання з фіксованим замовленням, сучасну технологію приготування «sous-vide», а також розробити спеціальну пропозицію. en_US
dc.description.abstract The paper considers the theoretical aspects of enterprise cost management, in particular the essence of the "cost management" concept and cost management's methods. The restaurant services' market of Ukraine is studied. The main directions of cost reduction at the restaurant company are highlighted. To improve the cost management of the restaurant, it is proposed to use a fixed order delivery model, modern sous-vide cooking technology, as well as to develop a special offer.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject управління витратами en_US
dc.subject ринок ресторанних послуг en_US
dc.subject модель постачання з фіксованим замовленням en_US
dc.subject маржинальний дохід en_US
dc.subject 073 менеджмент en_US
dc.subject cost management en_US
dc.subject restaurant services market en_US
dc.subject fixed order delivery model en_US
dc.subject marginal revenue en_US
dc.title Управління витратами підприємства en_US
dc.title.alternative Enterprise cost management en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account