DSpace Repository

Розробка стратегії розвитку підприємства громадського харчування на засадах TQM

Show simple item record

dc.contributor.author Мінчева, О.О.
dc.date.accessioned 2023-02-10T10:41:05Z
dc.date.available 2023-02-10T10:41:05Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Розробка стратегiї розвитку пiдприємства громадського харчування на засадах TQM : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Олександра Олександрiвна Мiнчева ; наук. кер. Ольга Сергiївна Балабаш . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 80 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Mincheva2022.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі визначаються теоретичні аспекти формування стратегії розвитку підприємства. Проаналізовано ринок громадського харчування України та встановлено найбільш впливові фактори зовнішнього середовища. Проаналізовано конкурентну позицію кав’ярні «У Карася» та запропоновано заходи з реалізації стратегії розвитку. en_US
dc.description.abstract Thesis consists of three chapters. Object of study is café “U Karasya”, a public catering enterprise. The paper considers the theoretical aspects of company’s development strategy's formation. The Ukrainian market of public catering is analysed. The most influential environmental factors are determined. The competitive position of café “U Karasya” is analysed and measures on realization of development strategy are offered.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject конкурентна позиція en_US
dc.subject ринок громадського харчування en_US
dc.subject стратегія розвитку підприємства en_US
dc.subject PEST аналіз en_US
dc.subject логічна схема en_US
dc.subject дерево цілей en_US
dc.subject діаграма Парето en_US
dc.subject 073 менеджмент en_US
dc.subject competitive position en_US
dc.subject catering market en_US
dc.subject enterprise development strategy en_US
dc.subject PEST-analysis en_US
dc.subject logical scheme en_US
dc.subject goal tree en_US
dc.subject Pareto diagram en_US
dc.title Розробка стратегії розвитку підприємства громадського харчування на засадах TQM en_US
dc.title.alternative Formation of the foodservice enterprise’ development strategy based on TQM en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account