dc.contributor.author |
Мінчева, О.О. |
|
dc.date.accessioned |
2023-02-10T10:41:05Z |
|
dc.date.available |
2023-02-10T10:41:05Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Розробка стратегiї розвитку пiдприємства громадського харчування на засадах TQM : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Олександра Олександрiвна Мiнчева ; наук. кер. Ольга Сергiївна Балабаш . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 80 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/Mincheva2022.pdf |
|
dc.description |
Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
en_US |
dc.description.abstract |
У роботі визначаються теоретичні аспекти формування стратегії розвитку підприємства.
Проаналізовано ринок громадського харчування України та встановлено найбільш впливові фактори зовнішнього середовища.
Проаналізовано конкурентну позицію кав’ярні «У Карася» та запропоновано заходи з реалізації стратегії розвитку. |
en_US |
dc.description.abstract |
Thesis consists of three chapters. Object of study is café “U Karasya”, a public catering enterprise.
The paper considers the theoretical aspects of company’s development strategy's formation.
The Ukrainian market of public catering is analysed. The most influential environmental factors are determined.
The competitive position of café “U Karasya” is analysed and measures on realization of development strategy are offered. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
конкурентна позиція |
en_US |
dc.subject |
ринок громадського харчування |
en_US |
dc.subject |
стратегія розвитку підприємства |
en_US |
dc.subject |
PEST аналіз |
en_US |
dc.subject |
логічна схема |
en_US |
dc.subject |
дерево цілей |
en_US |
dc.subject |
діаграма Парето |
en_US |
dc.subject |
073 менеджмент |
en_US |
dc.subject |
competitive position |
en_US |
dc.subject |
catering market |
en_US |
dc.subject |
enterprise development strategy |
en_US |
dc.subject |
PEST-analysis |
en_US |
dc.subject |
logical scheme |
en_US |
dc.subject |
goal tree |
en_US |
dc.subject |
Pareto diagram |
en_US |
dc.title |
Розробка стратегії розвитку підприємства громадського харчування на засадах TQM |
en_US |
dc.title.alternative |
Formation of the foodservice enterprise’ development strategy based on TQM |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |