Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Мараховська, К.Є. | |
dc.date.accessioned | 2023-02-14T11:17:13Z | |
dc.date.available | 2023-02-14T11:17:13Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Удосконалення якостi надання послуг у засобах розмiщення туристiв (на прикладi ТОВ "Premier Hotel Odesa") : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня магiстра : спец. 242 "Туризм" за освiтньо-професiйною програмою "Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Катерина Євгенiвна Мараховська ; наук. кер. Вiктор Григорович Герасименко . - Одеса : ОНЕУ, 2022.- 80 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Marakhovska2022.pdf | |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі визначено сутність, значення та підходи до визначення якості послуг в закладах розміщення туристів, проведено дослідження моделі та методів управління якістю послуг у ЗРТ, розглянуті принципи побудови системи управління якістю надання послуг в ЗРТ. Надано організаційно-економічну характеристику готелю «Premier Hotel Odesa», проведено дослідження особливостей надання послуг у готелі «Premier Hotel Odesa», оцінено якість послуг готелю «Premier Hotel Odesa». Розроблено проект підвищення якості надання послуг у ТОВ «Premier Hotel Odesa», проведено економічне обґрунтування запропонованих заходів щодо покращення якості послуг. | en_US |
dc.description.abstract | The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of used sources. The work defines the essence, meaning and approaches to determining the quality of services in tourist accommodation facilities, researches the model and methods of service quality management in tourist accommodation facilities, the principles of building a quality management system for providing services in tourist accommodation facilities are considered. The organizational and economic characteristics of the "Premier Hotel Odesa" hotel were provided, the study of the peculiarities of service provision at the "Premier Hotel Odesa" hotel was conducted, and the quality of services of the "Premier Hotel Odesa" hotel was evaluated. The project of improving the quality of service provision at "Premier Hotel Odesa" LLC was developed, and the economic justification of the proposed measures to improve the quality of services was carried out. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | готель | en_US |
dc.subject | готельні послуги | en_US |
dc.subject | якість готельної послуги | en_US |
dc.subject | управління якістю | en_US |
dc.subject | підвищення якості | en_US |
dc.subject | система якості послуг | en_US |
dc.subject | 242 туризм | en_US |
dc.subject | hotel | en_US |
dc.subject | hotel services | en_US |
dc.subject | hotel service quality | en_US |
dc.subject | quality management | en_US |
dc.subject | quality improvement | en_US |
dc.subject | service quality system | en_US |
dc.title | Удосконалення якості надання послуг у засобах розміщення туристів (на прикладі ТОВ «Premier Hotel Odesa») | en_US |
dc.title.alternative | Improving the quality of service provision in tourist accommodation facilities (on the example of "Premier Hotel Odesa" LLC) | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |