00 DSpace/Manakin Repository

Організаційно-економічні аспекти функціонування етнічних ресторанів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лє Чан Бао Нгок
dc.date.accessioned 2023-02-14T11:33:24Z
dc.date.available 2023-02-14T11:33:24Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Особливостi маркетингової полiтики на ринку послуг : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 075 "Маркетинг" за освiтньою програмою "Маркетинг та мiжнародна логiстика" / Чiнь Нгок Ань ; наук. кер. Ольга Євгенiївна Полянська . - одеса : ОНЕУ, 2022.- 90 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/LeTranBaoNgoc2022.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти функціонування етнічних ресторанів, сутність етнічних ресторанів та їх різновиди, особливості функціонування ресторанів з азіатською кухнею, світовий та національний досвід розвитку ресторанів з азіатською кухнею. Проаналізовано загальна характеристика та специфіка функціонування ресторану «Golden Rice», якості наданих послуг та обслуговування в ресторані, його динаміка виробничо-економічної діяльності, конкурентна позиція «Golden Rice» на ринку послуг ресторанів з азіатською кухнею м.Одеси. Запропоновано рекомендації щодо підвищення якості послуг у ресторані «Golden Rice». Надано рекомендації щодо підвищення кваліфікації персоналу шляхом проведення тренінгів та проведення англійських занять для обслуговуючого персоналу. Запропоновано рекомендації щодо покращення якості послуг та обслуговування, удосконалити оформлення меню та підвищити репутацію закладу. en_US
dc.description.abstract The master's qualification work consists of three sections. The object of the study is the tendency of the development of ethnic restaurants. Diploma thesis deals with theoretical aspects of the functioning of ethnic restaurants, the definition of ethnic restaurants and their variety, the peculiarities of the functioning of restaurants with Asian cuisine, the worldwide and national development of restaurants with Asian cuisine. The author analyzed general characteristics and specifics in operation of the restaurant "Golden Rice", the service quality in the restaurant, its dynamics of production and economic activity, the competitive position of "Golden Rice" on the market of restaurants with Asian cuisine in Odessa. Based on the analysis results, a number of recommendations were given in order to improve the quality of services at "Golden Rice" restaurant. There were also recommendations on improving the qualifications of staff with trainings and English course for service personnel, improving the menu and also increase the restaurant’s reputation in the market.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject етнічний ресторан en_US
dc.subject ресторан азіатської кухні en_US
dc.subject якість послуг en_US
dc.subject якість обслуговування en_US
dc.subject 241 готельно-ресторанна справа en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject ethnic restaurant en_US
dc.subject Asian restaurant en_US
dc.subject service quality en_US
dc.title Організаційно-економічні аспекти функціонування етнічних ресторанів en_US
dc.title.alternative Organizational and economic aspects of the functioning of ethnic restaurants en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу