DSpace Repository

Розробка передумов впровадження на підприємствах ресторанного бізнесу системи управління безпечністю кулінарної продукції на основі концепції ХАССП

Show simple item record

dc.contributor.author Катирєва, М.В.
dc.date.accessioned 2023-02-14T11:47:52Z
dc.date.available 2023-02-14T11:47:52Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Розробка передумов впровадження на пiдприємствах ресторанного бiзнесу системи управлiння безпечнiстю кулiнарної продукцiї на основi концепцiї ХАССП : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня магiстра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Управлiння готельним та ресторанним бiзнесом" / Марина Вiталiївна Катирєва ; наук. кер. Тетяна Анатолiвна Кундiловська . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 73 с.
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Katyrieva2022.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Об’єкт дослідження – програми-передумови безпечності продукції ресторанного господарства. У роботі визначено сутність програм-передумов системи ХАССП, які необхідні для підтримання гігієни навколишнього середовища у всьому харчовому ланцюгу і придатні для виробництва та постачання безпечних кінцевих продуктів. Проведено аналіз етапів впровадження принципів ХАССП, який базується на законодавчих нормах та враховує особливості запровадження системи безпечності кулінарної продукції для ресторанних закладів. Розроблено передумови впровадження системи управління безпечністю кулінарної продукції на основі концепції ХАССП в закладах ресторанного господарства. en_US
dc.description.abstract Qualification work consists of an introduction, three chapters, conclusions, a list of sources and appendices. The object of research is the programs-prerequisites for the safety of restaurant products. The work defines the essence of prerequisite programs of the HACCP system, which are necessary to maintain environmental hygiene in the entire food chain and are suitable for the production and supply of safe final products. An analysis of the stages of implementation of HACCP principles was carried out, which is based on legislative norms and takes into account the peculiarities of the introduction of the culinary product safety system for restaurants. The prerequisites for the introduction of a culinary product safety management system based on the HACCP concept in restaurant establishments have been developed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject заклади ресторанного господарства en_US
dc.subject програми-передумови en_US
dc.subject кулінарна продукція en_US
dc.subject система управління безпечністю en_US
dc.subject план ХАССП en_US
dc.subject 241 готельно-ресторанна справа en_US
dc.subject restaurant establishments en_US
dc.subject prerequisite programs en_US
dc.subject culinary products en_US
dc.subject safety management system en_US
dc.subject HACCP plan en_US
dc.title Розробка передумов впровадження на підприємствах ресторанного бізнесу системи управління безпечністю кулінарної продукції на основі концепції ХАССП en_US
dc.title.alternative Development of the prerequisites for the implementation of the culinary product safety management system based on the HACCP concept in the restaurant business. en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account