dc.contributor.author |
Прохорець, К.І. |
|
dc.date.accessioned |
2023-06-07T11:20:15Z |
|
dc.date.available |
2023-06-07T11:20:15Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Прохорець К.І. Управлiння розвитком пiдприємства громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Катерина Iгорiвна Прохорець ; наук. кер. Олена Василiвна Осичка . - ОНЕУ , 2023 |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/2023Prohorec.pdf |
|
dc.description |
⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
en_US |
dc.description.abstract |
У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління розвитком підприємства, зокрема основні поняття управління розвитком, складові системи управління розвитком підприємства. Проаналізовано основні тенденції розвитку ринку ресторанних послуг України.
Обґрунтовано напрямок розвитку підприємства громадського харчування, зокрема відкриття власної служби доставки. |
en_US |
dc.description.abstract |
The paper examines the theoretical aspects of enterprise development management, in particular the main concepts of enterprise development management, components of the enterprise development management system. The main trends in the development of the restaurant services' market in Ukraine are analyzed.
The development's direction of the public catering enterprise, in particular the opening of its own delivery service, is substantiated |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
управління розвитком підприємства |
en_US |
dc.subject |
підприємство громадського харчування |
en_US |
dc.subject |
ринок ресторанних послуг України |
en_US |
dc.subject |
метод Н.Кано |
en_US |
dc.subject |
enterprise development management |
en_US |
dc.subject |
public catering enterprise |
en_US |
dc.subject |
market of restaurant services of Ukraine |
en_US |
dc.subject |
method of N. Kano |
en_US |
dc.title |
Управління розвитком підприємства громадського харчування |
en_US |
dc.title.alternative |
Management of the development of the catering enterprise |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |