dc.contributor.author |
Танасович, А.О. |
|
dc.date.accessioned |
2023-06-07T11:28:34Z |
|
dc.date.available |
2023-06-07T11:28:34Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Танасович А.О. Управлiння розвитком пiдприємства громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Алiна Олегiвна Танасович ; наук. кер. Ольга Сергiївна Балабаш . - ОНЕУ , 2023. - 72 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/2023Tanasovich.pdf |
|
dc.description |
⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
en_US |
dc.description.abstract |
У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління розвитком
підприємства.
Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ПП
«COFFEE STYLE».
Запропоновано заходи з управління розвитком ПП «COFFEE STYLE», що
полягають у запровадженні технології Cook&Chill. |
en_US |
dc.description.abstract |
Theoretical aspects of enterprise development management are considered in the
work.
The financial and economic activity, business environment and competitiveness of
PE " COFFEE STYLE " are analyzed.
Measures to manage the development of the "COFFEE STYLE" PE, consisting in
the introduction of the Cook&Chill technology, are proposed. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
підприємство |
en_US |
dc.subject |
управління |
en_US |
dc.subject |
управління розвитком |
en_US |
dc.subject |
громадське харчування |
en_US |
dc.subject |
enterprise |
en_US |
dc.subject |
management |
en_US |
dc.subject |
development management |
en_US |
dc.subject |
catering |
en_US |
dc.title |
Управління розвитком підприємства громадського харчування |
en_US |
dc.title.alternative |
Management of the development of the catering enterprise |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |