00 DSpace/Manakin Repository

Управління розвитком підприємства громадського харчування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Танасович, А.О.
dc.date.accessioned 2023-06-07T11:28:34Z
dc.date.available 2023-06-07T11:28:34Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Танасович А.О. Управлiння розвитком пiдприємства громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Алiна Олегiвна Танасович ; наук. кер. Ольга Сергiївна Балабаш . - ОНЕУ , 2023. - 72 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Tanasovich.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління розвитком підприємства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ПП «COFFEE STYLE». Запропоновано заходи з управління розвитком ПП «COFFEE STYLE», що полягають у запровадженні технології Cook&Chill. en_US
dc.description.abstract Theoretical aspects of enterprise development management are considered in the work. The financial and economic activity, business environment and competitiveness of PE " COFFEE STYLE " are analyzed. Measures to manage the development of the "COFFEE STYLE" PE, consisting in the introduction of the Cook&Chill technology, are proposed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject підприємство en_US
dc.subject управління en_US
dc.subject управління розвитком en_US
dc.subject громадське харчування en_US
dc.subject enterprise en_US
dc.subject management en_US
dc.subject development management en_US
dc.subject catering en_US
dc.title Управління розвитком підприємства громадського харчування en_US
dc.title.alternative Management of the development of the catering enterprise en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу