DSpace Repository

Удосконалення менеджменту якості борошномельного підприємства

Show simple item record

dc.contributor.author Щербина, А.Р.
dc.date.accessioned 2023-06-07T11:59:53Z
dc.date.available 2023-06-07T11:59:53Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Щербина, А.Р. Удосконалення менеджменту якостi борошномельного пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Анастасiя Романiвна Щербина ; наук. кер. Iнна Олексiївна Кузнецова . - ОНЕУ , 2023. - 61 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Scherbina.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглянуто теоретичні основи менеджменту якості підприємства. Проведено аналіз розвитку концепцій з управління якістю та доведено, що теорія управління якістю формувалася у тісному зв’язку із менеджментом та статистичними методами. Запропоновано двохрівневу логічна модель з управління якості підприємства, що ґрунтується на процесному підході для зменшення дефектів. Проведено загальну характеристику та аналіз внутрішнього й зовнішнього середовища підприємства. Використано аналіз технологічних звітів який встановив перелік основних випадків невідповідності якості борошна. За допомогою діаграми Ісікави та Парето, встановлено та систематизовано причини зниження якості борошна. В роботі запропоновано заходи, у відповідності до концепції менеджменту, зі зміни зношеного обладнання та процедуру попереджуваних дій на стадії відволоження зерна, яка має процедури додаткового контролю для більш якісного виконання даної стадії. en_US
dc.description.abstract The paper examines the theoretical foundations of enterprise quality management. The analysis of the development of quality management concepts was carried out and it was proved that the theory of quality management was formed in close connection with management and statistical methods. A two-level logical model for enterprise quality management based on a process approach to reducing defects is proposed. The general characteristics and analysis of the internal and external environment of the elevator were carried out. The analysis of technological reports was used, which established a list of the main cases of inconsistency in the quality of flour. With the help of the Ishikawa and Pareto diagram, the reasons for the decrease in flour quality were established and systematized. The work proposes measures, in accordance with the management concept, to change worn equipment and a procedure for preventive actions at the stage of grain dewatering, which has additional control procedures for better performance of this stage.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject система менеджменту якості en_US
dc.subject TQM en_US
dc.subject менеджмент en_US
dc.subject статистичні методи en_US
dc.subject процесний підхід en_US
dc.subject борошномельні підприємства en_US
dc.subject аналіз технологічних звітів en_US
dc.subject діаграма Ісікави en_US
dc.subject діаграма Парето en_US
dc.subject вальцьовий верстат en_US
dc.subject відволоження зерна en_US
dc.subject quality management system en_US
dc.subject TQM en_US
dc.subject management en_US
dc.subject statistical methods en_US
dc.subject process approach en_US
dc.subject flour mills en_US
dc.subject analysis of technological reports en_US
dc.subject Ishikawa diagram en_US
dc.subject Pareto chart en_US
dc.subject rolling machine en_US
dc.subject grain dehydration en_US
dc.title Удосконалення менеджменту якості борошномельного підприємства en_US
dc.title.alternative Improvement of quality management flour mill enterprise en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account