00 DSpace/Manakin Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення продовольчого магазину

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лях, З.В.
dc.date.accessioned 2023-06-08T08:39:20Z
dc.date.available 2023-06-08T08:39:20Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Лях, З.В. Економiчне обгрунтування проєкту створення продовольчого магазину : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та стратегiя розвитку пiдприємства" / Зиновiя Василiвна Лях ; наук. кер. Анастасiя Андрiївна Фiалковська . - ОНЕУ , 2023. - 63 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Lyah.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються охарактеризовано бізнес-ідею щодо започаткування власної справи у сфері роздрібної торгівлі продовольчими товарами. Проаналізовано нормативно-правовий базис торгівельної діяльності. Обґрунтовано вибір організаційно-правової форми бізнесу та системи оподаткування. Проаналізовано поточну кон’юнктурну ситуацію на ринку ковбасних виробів та визначені внутрішні конкурентні переваги новоствореного магазину. Сформовано інвестиційні витрати на створення магазину. Спрогнозовано поточні витрати та доходи від функціонування магазину ковбасних виробів. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. en_US
dc.description.abstract A business idea for starting one's own business in the field of retail trade of food products has been considered and characterized in the work. The regulatory and legal basis of trading activity has been analyzed. The choice of organizational and legal form of business and taxation system has been justified. The current economic situation on the sausage market has been analyzed and the internal competitive advantages of the newly opened store have been determined. Investment costs for the creation of a store have been formed. Current expenses and income from the operation of the sausage shop have been forecast. An assessment of the economic efficiency of the project has been carried out. Possible risks have been analyzed and measures to minimize them have been proposed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject магазин en_US
dc.subject роздрібна торгівля en_US
dc.subject ковбасні вироби en_US
dc.subject бізнес-ідея en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject прибутковість en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject доцільність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject store en_US
dc.subject retail en_US
dc.subject sausage products en_US
dc.subject business idea en_US
dc.subject project en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject easibility en_US
dc.subject risk en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення продовольчого магазину en_US
dc.title.alternative Economic substantiation for the project of creating a grocery store en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу