Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пепельжи, О.М. | |
dc.date.accessioned | 2023-06-08T08:57:20Z | |
dc.date.available | 2023-06-08T08:57:20Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Пепельжи О.М. Економiчне обгрунтування проекту створення ресторану : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Олена Миколаївна Пєпєльжи ; наук. кер. Наталiя Анатолiївна Клєвцєвич . - ОНЕУ , 2023. - 67 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2023Pepelzhi.pdf | |
dc.description | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | Випускна кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. У роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу у сфері послуг: запропоновано бізнес-ідею відкриття ресторану; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні. Розглянуто поточну ситуацію на вітчизняному ринку ресторанних послуг. Проаналізовано конкурентне середовище та визначені внутрішні конкурентні переваги. Розраховано витрати на створення та функціонування ресторану. Розраховано прибуток від реалізації відповідних послуг. Проведено оцінку економічної ефективність проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. | en_US |
dc.description.abstract | Qualification work for obtaining a bachelor's degree in specialty 076 "Entrepreneurship and trade" under the educational program "Economics and business planning". Odesa National University of Economics. Odesa, 2023. The graduation thesis consists of three sections. The work considers the general concept of creating a business in the service sector: the business idea of opening a restaurant is proposed; the conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity in Ukraine are studied. The current situation in the domestic market of restaurant services is considered. The competitive environment was analyzed and internal competitive advantages were determined. The costs of creating and operating a restaurant are calculated. The profit from the implementation of relevant services is calculated. The economic efficiency of the project was evaluated. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | ресторанні послуги | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | бізнес-ідея | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | конкурентні переваги | en_US |
dc.subject | прибутковість | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | ризики | en_US |
dc.subject | restaurant services | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | business idea | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | competitive advantages | en_US |
dc.subject | profitability | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | risks | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення ресторану | en_US |
dc.title.alternative | Economic substantiation of the project of creating a restaurant | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |