00 DSpace/Manakin Repository

Економічне обґрунтування проекту створення ресторану

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Пепельжи, О.М.
dc.date.accessioned 2023-06-08T08:57:20Z
dc.date.available 2023-06-08T08:57:20Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Пепельжи О.М. Економiчне обгрунтування проекту створення ресторану : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Олена Миколаївна Пєпєльжи ; наук. кер. Наталiя Анатолiївна Клєвцєвич . - ОНЕУ , 2023. - 67 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Pepelzhi.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Випускна кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. У роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу у сфері послуг: запропоновано бізнес-ідею відкриття ресторану; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні. Розглянуто поточну ситуацію на вітчизняному ринку ресторанних послуг. Проаналізовано конкурентне середовище та визначені внутрішні конкурентні переваги. Розраховано витрати на створення та функціонування ресторану. Розраховано прибуток від реалізації відповідних послуг. Проведено оцінку економічної ефективність проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. en_US
dc.description.abstract Qualification work for obtaining a bachelor's degree in specialty 076 "Entrepreneurship and trade" under the educational program "Economics and business planning". Odesa National University of Economics. Odesa, 2023. The graduation thesis consists of three sections. The work considers the general concept of creating a business in the service sector: the business idea of opening a restaurant is proposed; the conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity in Ukraine are studied. The current situation in the domestic market of restaurant services is considered. The competitive environment was analyzed and internal competitive advantages were determined. The costs of creating and operating a restaurant are calculated. The profit from the implementation of relevant services is calculated. The economic efficiency of the project was evaluated. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторанні послуги en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject бізнес-ідея en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject конкурентні переваги en_US
dc.subject прибутковість en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject ризики en_US
dc.subject restaurant services en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject business idea en_US
dc.subject project en_US
dc.subject competitive advantages en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject risks en_US
dc.title Економічне обґрунтування проекту створення ресторану en_US
dc.title.alternative Economic substantiation of the project of creating a restaurant en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу