DSpace Repository

Інформаційні технології в маркетинговій діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Сегед»)

Show simple item record

dc.contributor.author Герасимов, В.К.
dc.date.accessioned 2023-07-27T07:55:40Z
dc.date.available 2023-07-27T07:55:40Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Герасимов, В.К. Iнформацiйнi технологiї в маркетинговiй дiяльностi пiдприємств ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Сегед") : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Вадим Костянтинович Герасимов ; наук. кер. Тетяна Анатолiвна Кундiловська. - ОНЕУ, 2023. - 66 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023GerasimovV.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. Об’єктом дослідження є інформаційні маркетингові технології. Предмет дослідження – умови впровадження інформаційних технологій у маркетингову діяльність в закладах ресторанного господарства. Метою дослідження є оцінювання ефективності інформаційних маркетингових технологій при організації діяльності закладів ресторанного господарства. У роботі досліджено сучасні тенденції розвитку закладів ресторанного господарства. Визначено основні напрями використання інформаційних технологій в маркетинговій діяльності закладів ресторанного господарства. Проведено дослідження уподобань і переваг споживачів ресторанних послуг. За результатами дослідження сильних і слабих сторін діяльності ресторану «Сегед» встановлено можливості поліпшення ринкових позицій. Виявлено рішення, необхідні для підвищення ефективності маркетингової діяльності ресторану «Сегед». en_US
dc.description.abstract Qualification work consists of an introduction, three chapters, conclusions, a list of sources and appendices. The object of research is the information marketing technologies. The subject of research is the conditions for the implementation of information technologies in marketing activities in restaurants. The aim of the research is to study the effectiveness of information marketing technologies in the organization of the activities of restaurant establishments. The work examines modern trends in the development of restaurant establishment. The main directions of using information technologies in the marketing activities of restaurant establishments have been determined. A study of the preferences of consumers of restaurant services was conducted. According to the results of the study of the strengths and weakness of the activity of the «Szeged» restaurant, the possibilities of improving the market positions have been established. The solutions necessary to increase the effectiveness of the marketing activities of the «Szeged» restaurant have been identified.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject заклад ресторанного господарства en_US
dc.subject маркетингова діяльність en_US
dc.subject інформаційні технології en_US
dc.subject задоволення споживача en_US
dc.subject перспективи розвитку en_US
dc.subject restaurant establishment en_US
dc.subject marketing activities en_US
dc.subject information technologies en_US
dc.subject customer satisfaction en_US
dc.subject development prospects en_US
dc.title Інформаційні технології в маркетинговій діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Сегед») en_US
dc.title.alternative Information technologies in the marketing activities of restaurant enterprises (using the example of the «Szeged» restaurant) en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account