00 DSpace/Manakin Repository

Поліпшення якості надання готельних послуг( за матеріалами готелю «Карпатська Ружа»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гудь, О.Ю.
dc.date.accessioned 2023-07-27T11:36:21Z
dc.date.available 2023-07-27T11:36:21Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Гудь О.Ю. Полiпшення якостi надання готельних послуг (на прикладi готелю-ресторану "Карпатська Ружа") : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Олександра Юрiївна Гудь ; наук. кер. Тетяна Анатолiвна Кундiловська. - ОНЕУ, 2023. - 68 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Gud.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Об’єкт дослідження – готель «Карпатська Ружа». Предметом дослідження є аналіз та ефективність системи управління якістю надання готельних послуг на готелі «Карпатська Ружа». Метою роботи є розробка стратегії поліпшення якості надання готельних послуг готелю «Карпатська Ружа». У роботі проаналізовано загальні поняття та особливості якості готельних послуг. Аналізується стан господарської діяльності та систему управління якістю послуг у готелі «Карпатська Ружа». Надаються рекомендації щодо удосконалення системи управління якістю у готелі «Карпатська Ружа». За результатами дослідження обґрунтована доцільність впровадження наведених заходів. Проаналізована їх ефективність, враховуючи розвиток сучасних готельних технологій. en_US
dc.description.abstract The object of the research is the Carpathian Ruzha Hotel. The subject of the research is the analysis and effectiveness of the quality management system for providing hotel services at the Carpathian Ruzha Hotel. The purpose of the work is to develop a strategy for improving the quality of hotel services at the Carpathian Ruzha Hotel. The work analyzes the general concepts and features of the quality of hotel services. The state of economic activity and the quality management system for services at the Carpathian Ruzha Hotel are analyzed. Recommendations are given on improving the quality management system at the Carpathian Ruzha Hotel. Based on the research results, the feasibility of implementing the proposed measures is substantiated. Their effectiveness is analyzed, taking into account the development of modern hotel technologies.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject готель en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject управління якістю en_US
dc.subject готельне підприємство en_US
dc.subject готельна послуга en_US
dc.subject hotel en_US
dc.subject quality en_US
dc.subject quality management en_US
dc.subject hotel enterprise en_US
dc.subject hotel service en_US
dc.title Поліпшення якості надання готельних послуг( за матеріалами готелю «Карпатська Ружа») en_US
dc.title.alternative Improving the quality of hotel services (using the example of the hotel-restaurant «Karpatska Ruzha») en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу